Un lucru important

Se pare ca viata pe zi ce trece iti mai da inca o lectie si iti demonstreaza ca nimic pe lumea asta nu are pret. Lucrul asta l-am invatat acum mai recent si ma bucur ca mi-am dat seama de greselile pe care incepusem sa le fac din ce in ce mai des.

Spun asta din cauza ca am primit o mana de ajutor acum cand nu credeam ca o sa ma ajute nimeni. Am avut o perioada cand m-am purtata foarte urat cu toti prietenii mei si sincera sa fiu nu stiu de ce am facut lucrul asta. Cel putin bine ca am prieteni adevarati care au stiut cum sa ma faca sa ma intorc pe calea cea buna. Tocmai ramansesem fara slujba iar un amic m-a recomandat la Stifler Romania unde am fost angajata imediat. Aici ma ocup cu tot ceea ce tine de telefoane si este un domeniu care chiar m-a pasionat si ma pasioneaza si in continuare. Bineinteles cei din aceasta firma sunt foarte profii si chiar isi dau interesul fata de angajati ei. Asta imi place pentru ca nu toate firmele de pe piata din Romania fac acest lucru.

Cel mai important lucru pe care l-am invatat pana acum a fost faptul ca niciodata nu trebuie sa uiti de persoanele dragi din viata ta. Cel putin eu am avut prieteni adevarati care au luptat pentru mine si care s-au chinuit sa ma aduc pe calea cea dreapata. Insa nu toti au norocul pe care l-am avut eu si tocmai din aceasta cauza spun sa fim atenti. Niciodata nu stie cand cei pe care i-am avut alaturi tot timpul se hotarasc sa dispara din viata noastra subit si o sa ne caim dupa aceea. Inca un motiv in plus sa incercam sa ne dedicam cu toata fiinta noastra celor care chiar merita acest lucru si sa le demonstram ca noua chiar ne pasa de ei. Ii multumesc prietenului meu care m-a ajutat sa fac ceea ce fac in prezent si o sa ii fiu vesnic datoare.

 

 

 

 

 

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.