Cateva metode de relaxare

Exista un lucru in viata de care nu trebuie sa uitam niciodata si pariez ca in viata oricaruia dintre noi le lipseste un aspect foarte importat: relaxarea. Cn timpul, datorita muncii, stresului din familie, problemele finaciare care le are mai ales romanul, devenim din ce in ce mai agresivi si irascibili de aceea este foarte important ca din cand in cand sa ne mai si relaxam cel putin 15 minute zilnic dupa parerea mea.

Metode re relaxare sunt de toate felurile depinde acum si de personalitatea fiecaruia si ceea ce ii place sa faca. O medata simpla este meditarea care dupa cum spun si cercetatori. Cateva minute de meditatie zilnica poate modifica caile neuronale ale creierului si in acest fel devenim mult mai rezistenti la stres. O alta metoda este cea a respiratieie. La prima vedere suna ceva banal dar daca fiecare sta cel putin cinci minute in care sa nu va ganditi la absolute nimic si doar doar fiecare sa se concentreze pe respirat. Cel mai simplu e sa stati drept , cu o mana pe abdomen si ochii inchisi si in acest fel puteti simti aerul cum urca din abdomen pana in crestetul capului dupa care invervati procesul cand expirati pe gura. O metoda de relaxare care imi place mie sa o fac de fiecare data cand sunt cu nervii la pamant este sa ascult muzica. Cercetarile arata ca muzica linistitoare poate scade tensiunea arteriala, ritmul cardiac si nivelul anxietatii. Tot ele mai spun ca cel mai bine este sa creezi un playlist cu sunete din natura care pot fi foarte linistitoare dar eu ascult ceea ce cred ca ma relaxeaza pe mine. Mai sunt si altele dar pe langa toate cea carete poate scapa de tot stresul acumulat in corp este un masaj erotic care garantat iti va relaxa toata musculatura corpului si vei scapa de tot stresul acumulat.

Astea sunt doar cateva metode de relaxare sa spun mai rapide si care le practic eu cand sunt enervant de stresat. Practic cand nu sunt in apele mele devin foarte irascibil si nu support pe nimeni in jurul meu. Tind sa ma enervez din aproape orice de aceea si familia si prieteni mei cand ma vad intr-o asemenea stare ma lasa in pace si nu ma deranjeaza. Sunt genul caruia ii place sa fie lasat singur cand sunt suparat. Nu stau niciodata suparat mai mult de 10 minute indiferent de situatie dar toata treaba este sa fiu lasat in pace si in felul acesta ma calmez singur. In mod normal o persoana normala ar servi o cana de ceai cald despre care se spune ca este favoritul in calmarea mintii si reducerea stresului dare u nu am mai baut asa ceva de cand era foarte mic si pe langa asta am stilul meu de viata si de relaxare.

 

Descriere campanie: Articol in tema || Ancora: masaj erotic || Link: http://masajclub.ro/

Nr. min. cuvinte: 500

About Admin

One thought on “Cateva metode de relaxare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.