stailer

Programări online la saloane prin platforma Stailer

Apelarea la anumite servicii de înfrumusețare este o necesitate, mai ales în cazul doamnelor, și nu un moft. Deși foarte mulți tind să creadă că schimbarea look-ului este un moft, aceasta este în unele cazuri ceva foarte necesar. Părul poate să fie distrus de anumite substanțe, iar salonul poate fi ultima soluție pentru a-l salva.

Poți efectua programări online la saloane prin platforma Stailer

Serviciile de înfrumusețare ce țin de păr sau cosmetică este recomandat să fie făcute doar la saloane de specialitate. În caz contrar, riști să îți distrugi atât părul, cât și fața. Același lucru se întâmplă și în cazul femeilor și în cel al bărbaților. Saloanele disponibile pe platforma stailer.ro oferă servicii complete de cosmetică, tuns și coafură prestate doar de către specialiști. În Oradea, Cluj Napoca, Timișoara, București sau Iași poți face programări din confortul propriei case!

Platforma cuprinde saloane de top din aceste orașe, cât și stiliști cu renume. Poți apela cu încredere la servicii de infrumusetare la salon Ellisium in Iasi și să te bucuri de un tratament bun! Te poți baza pe o gamă largă de servicii precum cosmetică, machiaj profesional, manichiură și pedichiură, styling, tratamente faciale sau schimbări de look.

Intră pe site-ul stailer.ro și gaseste mai usor un coafor in Iasi, fără prea mari bătăi de cap! Cu doar câteva detalii specificate și click-uri apăsate, poți găsi unele dintre cele mai bune servicii de care ai nevoie. Simplu și rapid, Stailer îți oferă posibilitatea de a beneficia de răsfăț total în cadrul saloanelor de top din 5 mari zone ale țării.

Toate serviciile sunt disponibile pentru femei, dar și pentru bărbați

Un alt avantaj al site-ului este că poți programa și o altă persoană. Dacă dorești programări online la saloane prin platforma Stailer pentru altcineva, trebuie doar să specifici numărul de telefon al acesteia. Va fi notificat printr-un mesaj text, ce conține confirmarea programării și un link de unde o poate anula.

Crește vizibilitatea în mediul online a salonului tău! Prin acest site îți poți înscrie afacerea și să devii mai cunoscut în zona ta. Dacă deții un salon de înfrumusețare, ești stilist sau lucrezi în propriul salon, îl poți înscrie direct de pe site. În acest fel, utilizatorii platformei te pot descoperi și pot apela mai ușor la serviciile tale. Este foarte util să te înscrii, mai ales dacă ești la început de drum. Urmează toți pașii impuși de platformă și vei deveni una dintre variantele mai multor clienți.

Site-ul stailer.ro ajută toți utilizatorii să se programeze în câțiva pași simpli. Dacă nu poți efectua programarea, pe prima pagină ai un ghid video care te îndrumă spre obținerea acesteia. Poți face programări online la saloane prin Stailer sau poți naviga spre găsirea unui stilist potrivit, fără să te programezi imediat. Timpul petrecut pe această platformă este gratuit și programările la fel.

Ai întrebări sau nelămuriri? Accesează live chat-ul de pe site și discută cu un reprezentant sau trimite e-mail la adresa support@stailer.ro acolo unde ți se va răspunde în cel mai scurt timp.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.