Din ce in ce mai multi someri

Majoritatea persoanelor in prezent nu au un loc de munca iar rata somajului este intr-o crestere alarmanta. Acest lucru este foarte grav datorita faptului ca asa nu isi mai pot intretine familia si plati datoriile. Cei care sunt datori la bamci au ajuns sa stea in strada pentru ca au ramas fata case si bunurile cu care au girat.

Statul in loc sa gaseasca solutii si sa vina in ajutorul cetatenilor ei fac niste legi absurde care ne ingroapa din cea in ce mai mult in datori. Bineinteles ei nu se gandesc decat la binele lor si nu la al nostru si nu ar mai trebui sa ne intrebam de ce se duce tara noastra de rapa.Asa a fost pana acum si nu cred ca o sa se schimbe ceva in viitorul apropriat.

About Admin

One thought on “Din ce in ce mai multi someri

  1. Toti ne dorim asta insa cati sunt in masura sa faca ceva in privinta asta? De ce toti ne dorim locuri de munca dar nu se gandeste nimeni sa le creeze? Cred ca problema vine inca din scoala. Invatam cum sa fim buni specialisti, cum sa lucram pentru altcineva, dar nimeni nu vrea sa ia initiativa si sa inceapa o afacere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.