stailer

Programează-te rapid la salon cu Stailer, pentru a-ți pune frumusețea în valoare

Femeile pun foarte mult accent pe aspectul fizic. Nu întâmplător sunt considerate și reprezentantele sexului frumos. Felul în care arată poate influența enorm starea de psihic a unei femei. De aceea, oricât de încărcat ar fi programul lor, sunt aspecte legate de imagine precum ținuta, coafura, manichiura sau make-up-ul, pe care nu le pot neglija. Cu atât mai puțin în momentele importante. 

Prin urmare, atunci când se anunță un eveniment special, majoritatea femeilor apelează la profesioniști pentru a se asigura că vor arăta impecabil. Pentru a simplifica procesul prin care trebuie să treci pentru a obține o programare, a fost creată platforma și aplicația Stailer. Cu ajutorul Stailer, poți scăpa de stresul provocat de găsirea unui loc liber la salon. 

Obține programarea dorită extrem de simplu și rapid

Testeaza aplicația Stailer și vezi cât de ușor te poți programa la specialistul potrivit nevoilor tale. Platforma include o paletă largă de servicii de înfrumusețare din care poți alege precum manichiură, coafat, tuns, make-up, tratament facial, masaj, epilat, pensat și altele. Tot ce trebuie să faci este să selectezi tipul de serviciu, data și ora la care vrei să te programezi. În funcție de asta îți va fi generată o listă cu stiliștii disponibili, poze cu salonul la care lucrează, durata de execuție, dar și prețul. 

Prin urmare, aplicația Stailer a fost creată special pentru a se plia nevoilor și cerințelor tale. Prin intermediul platformei puterea de decizie îți aparține. Nu va mai fi nevoie să cauți un salon pe internet și să dai telefoane nenumărate pentru a găsi un loc liber la data dorită de tine. Cu Stailer te vei putea programa rapid și simplu la salonul care corespunde preferințelor tale. Poți face asta indiferent de criteriile de care ții cont atunci când alegi un specialist: distanța, suma pe care trebuie să o aloci acelui serviciu, timpul pe care îl ai la dispoziție sau așteptările legate de rezultat.  

Stailer îți oferă transparența de care ai nevoie când alegi un salon

Pe Stailer ai acces la secțiunea de recenzii lăsate de clienții care au optat pentru serviciile saloanelor disponibile în aplicație. Astfel vei ști dinaintea programării încotro să te îndrepți, în funcție de rezultatele obținute. Mai mult, platforma îți pune la dispoziție un album cu pozele realizate de o parte dintre specialiștii pe mâinile cărora te poți lăsa. Așadar, poți să vezi maniera în care lucrează aceștia, dar în același timp poți găsi sursa de inspirație de care ai nevoie. 

Totodată, Stailer îți poate reaminti printr-un mesaj de programarea pe care ai făcut-o la salon. Astfel pot fi evitate momentele neplăcute în care poți ajunge să pierzi programarea din cauza stresului sau al programului aglomerat. Sunt luate în calcul și situațiile neprevăzute care te pot împiedica să mai ajungi la salon, astfel că poți anula în aplicație programarea fără nici un fel de problemă. Găsești informatii extra aici.

Alege un salon în funcție de timpul de care dispui și de criteriile după care te ghidezi. Descarcă acum aplicația Stailer gratuit de pe Google Play, App Store sau AppGallery, pentru a te programa ușor și rapid. Cu Stailer tu deții controlul!

Contact:

support@stailer.ro

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.