stailer

Nu mai înroși linia telefonică pentru a prinde un loc la salon. Programează-te online cu Stailer

Atunci când femeile sunt nevoite să sune la un salon pentru o programare, mai bine fac orice altceva. Problema în sine nu este sunatul, ci faptul că pierd ore în șir la telefon, sunând de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber pe scaun. Iar atunci când găsesc, nu se pot programa atunci când ele au nevoie ci atunci când are timp stilistul, cam după o săptămână. Aici este de fapt problema consumatoare de energie și de nervi.

Mai ales atunci când au un eveniment important în viața lor și nu găsesc un scaun liber, starea lor de spirit se schimbă instant.

Aceste lucruri nu sunt povești, ci realități pe care toată lumea le știe și prin care probabil majoritatea au trecut măcar odată.

Chiar și bărbații au trecut prin astfel de situații. Pentru că la cât sunt de nerăbdători pe atât sunt de pretențioși când vine vorba de a găsi un stilist potrivit pentru ei.

Așadar, pentru cei care efectiv înroșesc linia telefonică atunci când trebuie să găsească un loc liber la un salon de beauty, a venit momentul să renunțe la această metodă clasică și să apeleze la platforma Stailer.

Stailer este o platformă online care înlocuiește cu eficiență metoda clasică de a te programa la un salon, cu una mult mai la îndemână și mai inovativă.

Concret, cu Stailer te programezi la orice salon de hair and beauty în mai puțin de 5  minute, fără a mai da vreun apel telefonic. Te poți programa inclusiv la un pensat la salon Triquestra sau oricare alt salon.

Ce oferă Stailer comparativ cu metoda clasică de a da telefoane

Ai parte de siguranța că te poți programa la un salon de beauty în funcție de timpul tău și nu al stilistului.

Nu mai trebuie să aștepți 2 săptămâni pentru a te tunde sau vopsi, o poți face chiar a 2 zi.

Fiind o platformă pe care o poți accesa non-stop, te poți programa la orice oră din zi sau din noapte, chiar și de mai multe ori. În plus, este o platformă 100% gratuită, care oferă servicii complexe și complete din industria de beauty, atât pentru femei cât și pentru bărbați, în egală măsură. Poți să vezi detalii extra in acest articol.

Indiferent de serviciul pe care îl preferi, acestea sunt de calitate, oferite de către profesioniști cu experiență vastă în domeniu, care pun accent pe nevoile fiecărui client în parte.

Dacă încă ești sceptic cu privire la platformă, citește reminderele celor care au utilizat deja Stailer, astfel că îți va fi mai ușor să iei o decizie.

În această perioadă când s-a deschis sezonul petrecerilor și evenimentelor importante, ai siguranța că vei găsi un salon potrivit ție, cu platforma Stailer, astfel că vei putea arăta impecabil la orice eveniment.

Poți oricând să te programezi cu Stailer, fără a fi condiționat de nimic. Ai nevoie doar de un telefon și internet.

Date de contact: support@stailer.ro

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.