Cum sa scapi de canicula

Mereu ma bucur de vara pentru ca atunci este distractia ce mai mare. Insa ce nu imi plac la acest anotomp este canicula extrema pe care o are. Cred ca nimanui nu ii place asta si nici nu stim cum sa face si unde sa ne bagam ca sa nu o mai simtim.

Insa cei care se bucura de acest lucru sunt cei care se ocupa cu vanzarea aparatelor electrice. Atunci este perioada in care au cele mai multe vanzari si ei profita din plin de aceat lucru. Asa caatiga si ei mai mult si scot un prodit mare datorita perturilo pe care le ridica.

Si eu m-am hotarat sa imi cumpar un ventilator dar nu dispuneam de foarte multi bani asa ca am cautat mult pana am gasit un anunt cu click aici pentru motoare electrice  de unde am reusit sa imi iau. Nu este el foarte mare dar face fata la camera pe care o am. Sunt multumit pentru ca l-a gasit la un pret acesibil si este si bun.Daca ar mai fi sa imi mai cumpar inca unul la-as lua tot de acolo dar nu o sa o fac prea curand datorita faptului ca nu dispun acum de bani necesari. Aest lucru cred ca il intamoina o gramada de persoane pentru ca in ziua de azi aproape toti se confrunta cu aceasta problema. Sper ca pe viitor aceasta problema sa se remedieze si sa nu mai avem de a face cu asta. Stiu ca asa este viata cu bune si rele si trebuie traita asa cum este.

Cel putin eu sunt un pic mai norocos dar nu toti sunt ca mine. Cel mai bine este sa nu ma mai gandesc la asta. Asta este fiecare ar norocul lui si soarta sa si trebuie sa traiasca asa cum poate.

Cum verile au inceput sa fie din ce in ce mao calduroase nu stiu cum o sa ne descurcam si unde sa ne mai ascundem ca sa scapam de ea.Insa o sa ne descurcam noi intr-un fel pentru ca pana la urma asta am facut dintotdeauna.

About Admin

One thought on “Cum sa scapi de canicula

  1. Deja incepe sa simta caldura si vara abia incepe. Imi si imaginez cam ce temperaturi vor fi prin iulie sau august. Hidratare, locuri la umbra si multe plimbari in natura, cred ca asta e cel mai bun sfat pentru a scapa de canicula si asfaltul incins din jungla urbana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.