stailer

Nu-ți place să suni la saloanele de înfrumusețare pentru a te programa? Atunci hai pe Stailer!

Generația noastră preferă să vorbească prin mesaje, emailuri, iar conversațiile telefonice să fie lăsate doar pentru lucruri importante sau urgențe. Răbdarea e pe cale de dispariție, deci este o corvoadă când vine momentul în care ai nevoie de o tunsoare nouă, un vopsit sau orice altceva din sfera hair & beauty. Tot procesul de a suna de la salon la salon de parcă mergi cu colinda în căutarea unuia care să-ți ofere un loc pe un scaun, e frustrant. Nu ai mereu rezultate pozitive și pierzi și o mulțime de timp accesând paginile lor separate pe Google, tot trebuie să compari prețuri, te mai uiți prin ce poze au, care nu sunt neapărat noi, deci e posibil ca tehnicile stiliștilor să se fi schimbat între timp.

Dacă ți-aș spune că există o metodă de a te programa la salon, simplu, rapid și gratuit, fără a mai da un telefon vreodată? Stailer este platforma programărilor la salon online, iar aici sunt înscrise saloane profi din Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București.

Cine poate utiliza Stailer?

Oricine își dorește o transformare, un moment de relaxare, din când în când. Cu Stailer nu mai trebuie să îți compromiți programul și să te adaptezi în funcție de agenda stiliștilor. Asta pentru că Stailer îți găsește doar saloanele care se pliază pe ora și data când ești tu available. Detalii extra vezi si aici.

Intrând pe stailer.ro trebuie doar să selectezi câteva filtre de căutare, iar platforma îți afișează în câteva secunde saloanele disponibile din orașul tău. Fie că ești femeie sau bărbat, Stailer îți eficientizează la maximum timpul și nici nu mai trebuie să suni vreodată la salon. Nici măcar atunci când anulezi programarea. Te programezi singur, complet gratuit, cu sau fără cont. Totuși dacă optezi pentru el ai mai multe beneficii și nici nu te costă nimic.

Reminderul – extrem de util dacă ai o viață ocupată

Contul pe Stailer îți permite să gestionezi mai ușor programările efectuate la saloane și poți seta remindere, ce-ți vor fi de folos în special dacă zilele tale sunt aglomerate și mai tinzi să uiți unele lucruri. E perfect normal, nu suntem roboți să le reținem pe toate. Dar ca să nu îți încarci agenda telefonului unde deja ai setate alte întâlniri importante, poate business meeting-uri, poate programări pe la medici sau altele, poți să setezi separat și programările și reminderele în agenda separată pe care o obții odată cu crearea contului pe Stailer.

Saloanele înscrise pe Stailer vin însoțite cu poze actuale ale locației sau ale altor lucrări efectuate de stiliști, poți citi recenziile altor clienți ce s-au programat prin platformă, poți compara prețurile lor mai ușor și alegi ce ți se potrivește ție. Se dorește ca Stailer să devină metoda principală de a te programa la salon și de ce nu? Nu e mai simplu să îți rezervi tu un loc online, care e garantat al tău, decât să suni și să nu-ți răspundă sau să îți spună că n-au loc?

Nu-ți mai pierde timpul aiurea, treci și tu pe Stailer! Dacă vrei informații extra scrie la support@stailer.ro.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.