avocati divort in Cluj-Napoca 2017

Vezi care sunt principalele motive de divort

Traim intr-o luma in care casatoriile nu mai sunt tratate cu aceeasi seriozitate, iar asta se poate vedea cat se poate de usor. Sunt foarte multe cupluri care se despart, motivele fiind numeroase, iar ce e si mai ingrijorator este faptul ca multe dintre acestea o fac dupa ani buni in care au stat impreuna si pareau sa se inteleaga de minune.

Se estimeaza ca cererea de avocati divort in Cluj-Napoca 2017 va fi una mult mai ridicata fata de acest an, asta pe baza statisticilor ultimilor ani, in care rata divortului este una in crestere.

Totusi, care sunt motivele pentru care cele mai multe cupluri divorteaza?

Lipsa de interes

De foarte multe ori lipsa de interes este ceea ce desparte un cuplu. Probabil ca te intrebi cum asa? Ei bine, din pacate foarte putine relatii reusesc sa fie la fel de vii precum erau in prima perioada, atunci cand exista un interes deosebit, o curiozitate si timpul parca trecea mult mai usor, unul in prezenta celuilalt.

avocati divort in Cluj-Napoca 2017

Din pacate, multe dintre persoane considera casatoria ca pe un moment in care interesul nu mai trebuie sa fie la fel de mare si usor dar sigur ajung sa se instraineze unul de celalalt. Asadar, acest lucru este una dintre cele mai intalnite probleme in viata de dupa casatorie. Evident ca acest lucru nu este valabil pentru toata lumea, insa multe din cererile pentru avocati divort in Cluj-Napoca 2017 vin tocmai din acest motiv.

Rutina

Alaturi de motivul anterior mentionat putem sa includem si rutina. Poate ca interesul mai exista, insa faptul ca moare creativitatea, spontaneitatea sau micile surprize care cu alte ocazii erau facute va duce la o rutina din care se iese cu greu.

De asemenea, timpul devine de cele mai multe ori un factor care poate duce spre astfel de situatii, mai ales atunci cand ambii parteneri lucreaza si se intalnesc doar dimineata, respectiv seara.

Infidelitatea

De pe aceasta lista nu putea sa lipseasca acest motiv – infidelitatea. Fiind unul dintre cele mai intalnite motive din cauza caruia foarte multe cupluri se despart, infidelitatea poate porni din mai multe cauze. Unul dintre acestea poate fi chiar datorita unei lipse de interes aratate de unul dintre parteneri, situatie in care celalalt recurge la astfel de gesturi pentru a se consola, a se razbuna sau chiar pentru a atrage atentia asupra sa.

Indiferent care ar fi motivul persoanelor care inseala, e important sa se inteleaga faptul ca de cele mai multe ori se va ajunge la divort in aceasta situatie.

Violenta domestica

Nu in ultimul rand, unul dintre cele mai nedorite motive din care se ajunge la divort este cel ce tine de violenta in familie. Fie ca este vorba despre agresarea sotiei sau poate chiar a copiilor, violenta domestica nu trebuie sa fie tolerata sub nici o forma si trebuie sa fie asupru pedepsita.

In acest sens, cei mai buni avocati divort in Cluj-Napoca 2017 tratateaza cu multa seriozitate astfel de cazuri, in care despartirea definitiva este chiar de dorit.

Acestea sunt, asadar, cele mai importante motive din cauza carora cuplurile ajung la divort.

About Admin