destinatii-lux-subacvatice

Vacanta sub apa?

In timp ce „a dormi cu pestii” nu suna a fi un lucru minunat daca te-ai incurcat cu mafia, atunci cand vine vorba de hoteluri subacvatice, nimic nu poate fi mai magic decat trairea fizica a acestei expresii. Iti dai seama ca in acest fel ai avea capacitatea de a dormi in mare, avand un paradis tropical chiar inafara ferestrei acvatice? Pai, acest lucru este posibil si, in plus, in prezent, ai posibilitatea de a alege in ce hotel subacvatic ai vrea sa iti petreci noptile de vacanta. Nu conteaza ce tip de hotel alegi atata timp cat vei sigur ca vei avea o experienta de neuitat. Daca iti doresti sa parte de o vacanta uimitoare, iata care sunt cele mai fascinante locuri subacvatice.

Destinatii de lux subacvatice

Lovers Deep este unul din cele mai unice hoteluri din lume, iar acest lucru se datoreaza, in principal, faptului ca nu este un hotel ci, mai degraba, un submarin. Si, atunci cand alegi sa stai in acest hotel vei avea ocazia sa vezi si locatia Caraibelor. Totusi, sa nu crezi ca un submarin nu poate fi la fel de sofisticat ca un hotel. Asa cum ii sugereaza si numele, acest „hotel” este destinal escapadelor romantice si, ca atare, pune la dispozitia indragostitilor o vacanta luxoase. Daca doresti sa stai departe de lume si sa iti petreci timpul doar cu persoana iubita, atunci trebuie sa iti faci o rezervare la Lovers Deep.

Lime Spa- dupa o noapte petrecuta in club, cu siguranta vei avea nevoie de o zi la spa, unde sa te relaxezi si sa te bucuri de singuratate. Ei bine, acest lucru il poti face in Maldive, la spa-ul de lux, Lime. Daca ti-ai dorit vreodata sa fii rasfatat pe de-a intregul atunci cand esti la spa, la Lime Spa ai ocazia sa savurezi frumusetile oceanului, fiind o destinatie de lux pentru turistii cu pretentii ridicate.

Atlantis- Daca ai auzit ca hotelurile subacvatice sunt foarte reale, atunci exista o posibilitate sigura sa fii auzit cateva ceva despre hotelul Atlantis. Acest hotel subacvatic este situat in Dubai, si nu este la fel de faimos ca cel din Bahamas. Insa, cu toate acestea, este destul de cunoscut si el. Ei bine, turistii se pot bucura de luxul pe care il ofera hotelul, in timp ce copiii vor explora vietatile de sub apa.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.