Un tratament care merita

Mereu am fost procupata de modul in care arat si in modul in care apar in fata celorlalti. Sunt o femeie care se rescpecta si se ingrijeste iar acum in perioada in care ma aflu pot sa spun ca am inceput sa am grije mult mai mult de mine. Asa si trebuie pentru ca am remas insarcinata si abian astept sa il cumost pe micutul sau micuta care imi creste in pantece. Inca de acum am inceput sa il iubesc si astept cu nerabdare momentul in care o sa il tin in brate si o sa il strang la piept.

Cum am mai pus am multa grije de mine dar si de corpul meu iar atorita faptului ca am inceput sa iau proportii o sa trebuiasca sa ma dau cu o gramada de creme. Nu vreau sa raman cu vergeturi si de aceea am intrebat o prietena care a trecut prin ceea ce trec eu acum. Ea mi-a spus foloseste tratament vergeturi pentru ca ea l-a folosit si a fost un tratament care chiar a meritata. Asta o sa si fac si o sa ii urmez sfatul pentru ca ea chiar stie ceea ce spune. Datorita acestui fapt mi-am luat o grije de pe inima deoarece nu am folosit pana acum nimic de acest gen si chiar nu eram hotarata ceea ce o sa folosesc. Pana acum am fost multumita de rezultatele acestui tratament si pot sa spun ca nu mi-a aparut nici o urma de vergetura. Bineinteles nu o sa ma culc pe o ureche si o sa il folosesc si dupa ce o sa nasc pentru ca stiu ca atunci o sa urmeze o perioada cand o sa incep sa slabesc si va dati seama ca pieea mea o sa inceapa sa se lase.

Insa copilasul meu merita orice efort si nu ma caiesc ca am ales sa il nasc. El o sa fie viata mea si motivul pentru care o sa ma trezesc in fiecare dimineata.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.