Un job riscant

Inca nici acum nu imi vine sa cred ca fratele meu care inainte era foarte pricajit si timid se ocupa cu ce se ocupa acum. In copilarie el era cel care mereu lua bataie de la toti si nu scotea nici un cuvant impotriva lor. Ba  de cele mai multe ori eu eram cel care ii lua apararea si ma certam cu toti pentru el. Era considerat tocilarul clasei si de ce sa nu recunosc chiar asa era.

Insa cu trecerea timpului s-a mai dezghetat si el si acum in prezent este cu totul alta persoana. Daca acum i-ar spune cuiva cum era el pun pariu ca nu l-ar crede nimeni.Stiam ca el vrea sa devina cineva important si sa aiba un job foarte bine platit dar nu ma gandeam ca o sa se ocupe cu asta. Astazi el face parte din garda de corp a presedintelui si pot sa spun ca este cel mai bine platit  bodyguard pe care presedintele il are. Din copilul slab si timid de altadata acum a devenit un barbat destul de opozant si de solid. Acum este de ajuns sa se uite la tine si te intimideaza imediat. Nu imi vine sa cred ca frate cat de mult s-a schimbat si toti care il cunosteau mai de mult spun ca este cu totul si cu totul alta persoana.

Ma bucur ca a reusit sa se schimbe pentru ca aceasta schimbare l-a ajuta in sensul bun. Stiu ca acest job pe care il are este detul de obositor si de riscant dar daca el a ales acest lucru este decizia lui. Doar sper ca nu o sa aibe parte de multe conflicte pentru ca stiu ca vor fii intotdeauna. Insa acesta este jobul lui,sa isi riste propria viata pentru binele tarii. Stiind asta nu pot sa spun ca nu ma tem pentru el dar sper din tot sufletul sa nu pateasca nimic grav.

Va dati seama ca imi este frica pentru el din cauza ca este fratele meu si tin foarte mult la el. L-am sprijint in ceea ce face si il voi sprijinii mereu indiferent de ce decizie o sa ia pe parcurs.

 

 

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.