Un corp de invidiat

Femeile in ziua de azi au devenit foarte preocupate de modul in care arata. Acum in salile de fitness gasesti aproape numai femei care vin fie sa slabeasca sau sa isi modeleze corpul. Si eu pana la m-am hotarat sa merg cu prietenele mele care deja mergeau la sala. Ele au aproape doi ani de sala si pot sa spun ca arata foarte bine.

Ele deja invatasera ce sa faca si in modul acesta nu am mai avut nevoie de un antrenor pentru ca le aveam pe ele. Asa am invata si eu cu ce se mananca ceea ce faceau ele si am ramas chiar uimita de  ceea ce ele de doi ani faceau. Prima data nu am crezut ca este atat de greu dar se pare ca trebuie sa muncesti cu foarte mare truda sa arati in felul in care ele arata. Pe langa faptul ca trebuie sa muncesti din greu mai trebuie sa ti si dieta si sa iei si suplimente. Tot ele mi-au comandat de pe scitec nutrition accesibil aceleasi suplimente pe care le luau ele.

Nu credeam ca o sa dau atat de mult jos pentru ca am vazut anumite persoane care se chinuiesc de ani de zile sa slabeasca. Insa se pare ca depinde si de persoana si de modul in care incearca sa slabeasca. Prima data nu prea eram de acord sa ma iau dupa prietenele mele pentru ca ziceam ca nu stiu dar se pare ca mi-au demonstrat contrariul.

Se spune ca daca iei suplimente corpul tau o sa se resimte dar pana acum nu am avut nici o problem de acest gen. O sa le folosesc si in continuare cu cap pentru ca daca sti cum sa le ieie nu ai nici cea mai mica neplacere. Acum parca daca nu ma duc o zi la sala parca nu imi este bine pentru ca pot sune ca am devenit chiar dependenta de ea. Daca imi zice cineva acest lucru nu il credeam din cauza ca eu una la inceput eram o persoana inactiva carestatea mereu in casa. De cand am inceput sa merg la sala parca si viata personala mi s-a schimbat. Acum sunt mai sociabila si mai vesela,poate ca acest lucru se intampla din cauza ca acum in prezent ma simt foarte bine in pielea mea,ce inainte nu era deloc asa. Ma bucur ca in sfarsit pot sa nu ma mai simt atat de complexata ca eram grasa si ca pot sa porta absolut orice vreau. Acest lucru il doresc oricaruie femeie si nu mai vreau sa ma simt cum ma simteam inainte.

 

 

 

 

 

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.