Un bar spatios

Mereu mi-au placut tot ceea ce tine de decoratiuni si am fost mereu pasionata de nou. Intotdeauna veneam cu fel si fel de idei mai ciudate pe care le puneam in practica. Nu imi pasa daca ceea ce fac este bine sau ca o sa fie vreo tampenie dar pana nu faceam ce vroiam nu aveam liniste.

Mai de curand afacerea pe care o detin a devenit din ce in ce mai profitabila si din aceasta cauza vreau sa o extind,insa pana o sa obitn autorizatia m-am gandit sa fac intr-un fel in care sa impart sala pe care deja o am in doua. Am cautat o gramada de metode si am asculta diferite opinii,pana am ajuns la concluzia ca ce imi trebuie mie este un panou glisant din geam pe care o sa il pun in mijlocul barului. Deja l-am si comandat de pe www.terasebalcoane.ro si pot sa spun ca mi-a fost livrat in timp record.

Dupa ce l-am pus pot sa spun ca in sfarsit am gasit ceea ce cauta. In acest mod am impacat doua lucruri si anume am facut si un loc pentru nefumatori pentru ca acest lucru este obligatoriu si in al doilea rand am facut ca spatiul sa fie mai mare. Insa cum am mai spun am fost mereu pasionat de nou si nu m-am putut abtine sa nu mai fac ceva la barul meu. Am comandat niste decoratiuni superbe pe care spuneam ca daca nu le am nu o sa ma simt bine. Stiu ca acest lucru este o obsesie dar nu ma pot abtine si trebuie sa imi fac pe plac.

Abia astept sa obtin autorizatia pentru noul bar pe care vreau sa il deschid si deja de acum ma gandesc cum o sa il amenajez.Cert este ca nu imi voi angaja un decorator pentru ca daca pana acum m-am ocupat eu de asta asa o voi face si in continare. Nu asta este problema,pot sa stau linistita pe aceasta tema si astept cu nerabdare ziua in care o sa fac inaugurarea noului bar. Atunci o sa invit toate persoanele dragi mie si o sa ma distrez la maxim. De mult nu am mai fost la nici o petrecere si abia astept sa ma simt si eu bine,inconjurata de persoanele mult iubite. Insa sper din tot sufletul ca pana atunci nu o sa mai treaca mult timp si ca o sa ma bucur de barul care o sa aiba o sala mult mai mare si mai spatioasa decat cel care in prezent il detin. In acest mod o sa fie mai incapator pentru clientii care deja ii am si ma recomanda si prietenilor lor.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.