stailer

Uita de pix si agenda – opteaza pentru Stailer

Daca esti stilist, manichiurist, cosmetician, sau pe scurt daca lucrezi intr-un salon, acest articol este pentru tine. Totusi, daca esti o persoana care iubeste frumosul si ii place sa se aranjeze regulat la salon, esti si tu in locul potrivit. Stailer este o platforma care impaca pe toata lumea. In domeniul de hair&beauty sunt pe de o parte cei care vor programare si pe cealalta parte cei care fac programarile. Pentru ambele parti nu este chiar atat de simplu in ceea ce priveste programarile.

Timp se pierde de ambele parti si nervii sunt intinsi la maximum uneori. Exact pentru a se evita situatiile acestea, platforma Stailer a fost gandita cat mai util si mai in avantajul oamenilor. Stailer permite programarea la salon online. Deocamdata activeaza doar in Cluj, Iasi, Timisoara si Oradea, dar planuieste sa se extinda in tara, datorita utilitatii ei.

Cum si de ce sa optezi pentru Stailer?

Tocmai ce ziceam de economia de timp, dar acesta este doar unul dintre avantajele care vin la pachet odata ce utilizezi Stailer. Platforma arata doar locurile libere de care esti interesat, la toate saloanele din oras. Scapi de grija apelurilor nenumarate fara sa primesti raspunsuri pozitive si poti gasi o programare chiar astazi.

Prin metoda clasica sansele sa gasesti azi un loc liber cam care erau? Aproape egale cu 0. Poti sa optezi pentru orice serviciu vrei pentru ca toate sunt disponibile pe Stailer. Chiar si tu ca angajat la salon poti opta pentru varianta aceasta si scapi de agenda si pix si intrerupere din munca sa notezi programarile. Platforma face asta pentru tine.

Daca vrei sa gasesti disponibilitate intr-o anumita zi, vezi platforma Stailer.ro care afiseaza doar locurile libere din ziua pe care o selectezi. Astfel mergi la salon atunci cand ai timp si poti tu, nu cand isi face timp stilistul.

Utilitate si gratuitate

Acestea sunt cuvintele care descriu Stailer, printre altele. Este accesibila oricui si gratuita. Cel mai important lucru il constituie faptul ca este foarte usor de utilizat si poate fi accesata chiar si de cei care nu sunt asi in ale tehnologiei. Totul este insiruit si trebuie doar sa alegi varianta optima pentru tine.

Dupa ce selectezi ceea ce iti doresti, apare lista cu stilisti, salonul la care activeaza si lista de preturi. Alegi din lista persoana care ti se pare cea mai potrivita si care crezi ca iti poate reda coafura pe care ti-o doresti. De astazi vopsirea parului la salon e mai simpla cu Stailer. Locurile pentru vopsit sunt mai greu de gasit din cauza faptului ca dureaza mai mult, dar cu Stailer te programezi oriunde vrei in functie de disponibilitati si obtii culoarea mult dorita.

Nu ai nevoie de cont pentru a folosi platforma, dar sunt convinsa ca dupa o singura utilizare vei vrea sa ai si cont. Beneficiile care vin la pachet cu acesta ar fi faptul ca permit vizualizarea tuturor programarilor la care ai fost, la ce salon si de ce serviciu ai beneficiat. Pe langa acest lucru, iti permite setarea unui reminder care sa iti aminteasca de programare in ziua respectiva sau inainte, in functie de cum alegi.

Contact:

support@stailer.ro

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.