Tarile cu cele mai proaste masini de politie

Masinile sunt achizitionate pentru un numar diferit de motive. Ele pot scoate in evidenta personalitatea noastra sau pot sa ne fie practice in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, atunci cand masinile sunt utilizate pentru a indeplini sarcini zilnice, trebuie sa se ia in considerate mai multi factori, acest lucru fiind adevarat mai ales in cazul vehiculelor din cadrul legii.

Cand vine vorba de masinile de politie, ne gandim ca acestea trebuie sa fie masini de viteza, iar masinile moderne de politie si-au dat seama de acest lucru. Ei bine, se pare ca nu toti politistii sunt constienti de faptul ca o masina a legii trebuie sa fie rapida, si investesc in autovehicule proaste care nu ofera nici estetica, nici putere si nici nu merita sa fie respectate. Astfel, exista unele state unde masinile de polite par a nu fi facut niciun progres din anii 1800.

Cele mai proaste masini de politie

Cuba: Lada Riva 1982- deci, ce se intampla atunci cand ai nevoie de o flota de masini, insa tara are un embargo comecial cu SUA? Ei bine, se pare ca mama Rusie a oferit o sugestie in acest caz. Lada Riva in patru usi are 80 de cai putere si are sanse foarte slabe de a prinde un infractor, chiar si daca acesta este pe jos. In plus, sirena masinii ar putea sa provoace mai multe probleme pe drum decat sa le rezolve.

Cehia: Smart Fortwo 2008- atunci cand vine vorba de prinderea infractorilor, ai nevoie de ceva spatiu in masina, pentru momentul in care se fac arestari. Cu toate acestea, se pare ca o masina Smart nu este chiar potrivita pentru transportul detinutilor, nu depaseste 135 km/h si are 61 cai putere.

Rusia: Lada Samara 1984- Lada a fost o masina populara in Rusia, fiind condusa chiar si pe drumurile din Cuba- care urmeaza exemeaza exemplul Rusiei. Desi exista mai multe masini realizate de Lada sunt mai mult decat excelente, Lada Samara nu este una din acestea. Avand o calitate proasta si un sistem de suspensie ciudat, iti poti imagina cat de eficienta este aceasta masina in prinderea infractorilor. Au mai fost introduse si alte modele Lada de atunci, dar asta nu inseamna ca Lada Samara este o masina buna.

About Admin

One thought on “Tarile cu cele mai proaste masini de politie

  1. Asta ori inseamna ca acolo rata de infractiuni este foarte scazuta (desi ma indoiesc) ori chiar cineva a luat o decizie foarte proasta cand a dotat parcul auto al politiei. Cum sa urmaresti infractorii cu asa masini ?? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.