Stres la locul de munca

Majoritatea oamenilor devin din ce in ce mai stresati la locul lor de munca. De vina poate fi vremea nefavorabila, pe scurt caldura mult, conditii janice de muca sau chiar si patroni care uneori pot di foarte enervanti. Uni patroni sunt din calea afara. Profita de acest fapt ca sunt sefi si isi bat joc de anagajati lor. Am vazut diferite cazuri de acest gen, in care un patron unilea angajati si ii facea in toate felurile. Nu stiu cum de suporta asa tratament dar cred ca e din cazua banilor pentru ca in ziua de azi e foarte greu sa iti gasesti un loc de munca. Oricum exista si oameni ca mien de exemplu acre nu accepta asa ceva. Nu suport sa fie calcat in picioare, prefer sa nu am lco de munca decat sa fiu umilit pentru ceva bani. Cred ca oricine are orgoliul lui. Majoritatea prefera sa scape de acest stre prin mersul la iarba verde sau poate la o partida buna de pescuit sau chiar si la un erotic massage care poate fi solutia perfecta pentru o zi stresanta de munca.

Locurile de munca sunt din ce in ce mai putine in ziua de astazi, de aceea multi cauta foarte mult si accepta cam orice conditi de munca, pe scurt pe bani putini si contracte la doua ore sau chiar deloc, munca la negru. Eu unul personal nu lucrez de ceva timp dar prefer sa nu o fac decat sa fiu calcat in picioare, sa muncesc pe bani de nimic pana imi rup oasele si cad de epuizare sau fara contract legal de munca la opt ore. Alti accepta orice desi sunt riscuri foarte mari, poti lua o amenda cat casa poporului daca esti prins ca muncesti la negru fara un contract legal de munca. Majoritatea care sunt astfel exploatati si prostiti sunt tineri care se angajeala la spalatorie auto. Datorita banilor, prefera sa muncesca de dimineata pana seara pe 600 de ron zilnic inclusiv sambata si duminica.

Acei patroni nu se gandesc decat la ei si profita din plin de naivitatea lor prostindui cu faptul ca fac ciubuc de la clienti si astfel sunt obigati sa muncesca zilnic de la 8-22 seara pentru 600 ron poate, dar poate cu 2 libere pe luna. Asemenea oferte am primit si eu pentru ca am experienta de 6 ani in spalatoriile auto, dar oricat de nevoie as avea de bani nu imi place sa fie calcat in picioare. Am ajuns la concluzia ca poti face si altfel bani decat prin exploatatea pentru alti fara scruptule. Trebuie doar sa iti pui mintea la contributie si sa cauti, pentru ca daca stai acasa nu vine nimeni sa iti aduca locuri de munca iar bani nu cad din cer.

About Admin

One thought on “Stres la locul de munca

  1. Nu Trebuie sa ne lasam calcati in piciare..dar sunt oamnei amarati care nu prea au de ales si trebuie sa munceasca si sa accepte conditii mai putin placute..din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.