salus

Sfaturi ce te vor ajuta sa faci economii pe timp de iarna

Cu toate ca iarna deja si-a facut simtita prezenta, temperaturile scazute vor persista cateva luni bune de zile. Asadar, trebuie sa ai grija atat de tine, cat si de familia ta in aceasta perioada, astfel incat sa beneficiati cu totii de confort sporit in propria voastra locuinta.

Din moment ce lecturezi acest articol, e cert e ca iti doresti nespus de mult sa le oferi celor dragi un trai bun si in acelasi timp sa faci si economii. Asadar, pot spune ca iti doresti confort, dar si sa platesti cat mai putine facturi. Din fericire, acest lucru chiar este posibil. De exemplu, de aproximativ 3 ani de zile apelez la toate aceste trucuri ce urmeaza sa ti le exemplific si ma bucur din plin de o temperatura prielnica in propria locuinta, dar si de ocazia de a economisi niste sume destul de mari de bani.

Iata care sunt sfaturile ce te vor ajuta sa faci economii pe timp de iarna si in acelasi timp sa ai parte de un confort termic deplin:

  • Staniolul te va ajuta enorm de mult sa creezi un confort termic de nedescris in locuinta ta. Cum se intampla asta? Ei bine, de 3 ani de zile apelez la acest truc ce pare ca da roade extrem de eficient.

Ceea ce trebuie sa faci mai exact este sa lipesti de peretele din spatele caloriferului o folie de aluminiu. In loc sa se mai degaje caldura ineficient spre perete, acum se va indrepta direct catre interiorul camerei. Pe langa faptul ca e un truc ieftin, este si extrem de eficient. De altfel, am observat in locuintele multor persoane acest lucru. Nici sa nu te gandesti ca este inestetic, tocmai pentru ca acel calorifer va impedica sa se observe din exterior aluminiul lipit de perete. Asadar, caldura nu se va mai risipi si vei face economii uriase in aceasta iarna.

  • Profita din plin de avantajele oferite de termostatele de la Salus Controls. Eu una am investit intr-un astfel de dispozitiv de la Salus Controls si sunt pe deplin multumita de ceea ce poate face.salus

Pe langa faptul ca am ocazia sa selectez temperatura pe care mi-o doresc in interior, pot chiar si sa fac modificari atunci cand nu sunt acasa. Cum se intampla acest lucru? Ei bine, termostatul iT 500 de la Salus Controls, pe care l-am achizitionat in urma cu 3 ani de zile, imi permite sa il controlez cu ajutorul telefonului meu ce este conectat la internet. Asadar, atunci cand nu sunt acasa, il opresc, iar cand urmeaza sa ma indrept din nou spre locuinta, il repornesc, intocmai pentru a fi primita acasa cu temperatura dorita.

Asadar, in aceasta iarna vei reusi sa faci o serie de economii destul de mari.

  • Sub nicio forma nu trebuie sa acoperi sursele de caldura. Am observat ca multe persoane isi usuca pe timp de iarna hainele pe calorifer, lucru ce duce la o pierdere a caldurii destul de mare.

Asadar, miscoreaza-ti plata facturii cu cel putin 20% si nu mai bloca sursele degajatoare de caldura cu diferite obiecte.

Acestea fiind spuse, ajuta-te de fiecare truc in parte si vei descoperi ca la finalul sezonului geros te vei trezi cu mult mai multi bani in buzunar decat in anii precedenti.

 

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.