Seductia si secretele sale

Seductia este unul dintre cele mai importante lucruri pentru o persoana. Sigur ca toata lumea apeleaza la un moment dat in viata la arta seductiei, indiferent daca vorbim despre barbati sau despre femei.

Indiferent de sex, oamenii apeleaza la diferite trucuri si la diferite lucruri pentru a atrage atentia unei persoane pe care o considera importanta. De fapt, cu totii avem la un moment dat in fata noastra o persoana pe care o consideram importanta si careia am dori sa ii atragem atentia in mod special.

Mesajele, vorbele sau alte lucruri de acest gen nu mai sunt atat de importante pe cat ai crede. Acum, limbajul trupului este cea mai buna metoda care te va ajuta sa te simti cat mai bine si sa atragi atentia oricarei persoane doresti. Iata care sunt trucurile care te pot ajuta sa atragi o persoana:

In primul rand trebuie sa stii ca zambetul este o prima arma a seductiei. Te intrebi care sunt lucrurile care atrag atentia si trebuie sa stii ca aceasta este chiar zambetul. Sigur ca acest lucru nu inseamna ca va trebui sa te intalnesti cu o persoana si sa incepi sa razi pe parcursul intregii intalniri insa va trebui sa afisezi un zambet in coltul gurii care sa atraga atentia.

Apoi, trebuie sa stii caa niciodata nu va trebui sa incrucisezi bratele. In momentul in care incrucisezi bratele nu vei reusi sa atragi atentia sau sa impresionezi. Bratele incrucisate pot fi receptate ca si cum ai fi o printesa inaaceptabila care nu accepta absolut nimic si care este complet nemultumita in permanenta. In plus, prin pozitia incrucisata a bratelor poti sa lasi senzatia unei persoane indisponibile.

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.