Renovarea unei garsoniere

Renovarea unei case poate fi o mare bataie de cap. Stiu asta pe propria piele ca si eu de curand mi-am terminat de renovat apartamentul. Aceasi bataie de cap o are si un prieten de al meu care nu a avut ce face decat sa se apuce de renovarea baii din apartament. Nu isi dorea sa faca modificari si renovari dar nu a avut de ales pentru ca totul era foarte vechii si deja incepuse sa pice faianta din baie. Pe langa asta avea si doua conducte de apa rece sparte si cu acesta ocazie a profitat si s-a apucat de toata baia. Nu isi dorea acest lucru pentru ca inplica foarte multe cheltuieli si pe langa asta sotia lui urmeaza sa nasca un baiat.

Dupa cum spuneam renovarea casei inplica foarte multi bani, mai ales ca locurile de munca sunt din ce in ce mai putine. De curan sora mea si-a cumparat o garsoniera si trebuie sa ne apucam sa ne apucam de renovarea ei in totalitate. Majoritatea prietenilor spun ca nu se merita cumparata pentru ca trebuie bagati mai multi bani in ea decat a valorat. Am stata si am facut un calcul si am ajund la concluzia ca pe www.e-izolatii.ro gasim cele mai ieftine produse si pe langa asta gasim tot ce ne trebuie. Am decis ca daca tot ne apucam de treaba sa facem totul ca la carte si complet. Am decis sa facem si izolatie cu polistiren pe exterior. Ar fi fost frumos sa fie totul terminat pana de sarbatori dar la cum arata garsoniera trebuie dat totul pana la placa si refacut totul. Prea multi bani pentru zilele noastre dar asta e riscul cand cumperi ceva la un pret foarte mic.

Cumnatul meu nu vroia sa se apuce de ea acum dar nu a avut de ales pentru ca sora mea a insistat foarte mult deaorece isi doreste sa faca sarbatorile in casa ei. Ne-am gandit cu toti sa angajeze o firma prefesionista in domeniu pentru ca sunt mult mai serios si vor face o treaba excelenta. Nu este indeajus doar zugravitul garsonierei, in primul rand trebuie neapaarat sa se rezolve instalatia de apa rece si apa calda pentru ca nu exista nici macar curent electric in acest loc. Fosti proprietari au fost debransati de la energia electrica iar toate conductele de apa sunt in ultimul hal, foarte vechii, din metal si ruginite. Este o munca grea si foarte multi bani de bagat dar stisfactia este mult mai mare cand stii ca ai propria locuinta in care sa stai si nu mai stai pe capul parintilor sa faci ceea ce vor ei, sa vi acasa la ore fixe si mai ales sa respecti fiecare regula stupida impusa de ei.

 

 

About Admin

One thought on “Renovarea unei garsoniere

  1. Pe ce2nd mai faceam asta mi s-a mai eente2mplat să găsesc și pnsaoree care nu mai găsesc de cuviință să-mi eenapoieze propriile cărți. C-am aşa m-am lăsat de meseria de a eemprumuta Fac excepţie doar een cazuri excepţionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.