In pasi de dans

Pot spune ca am cunoscut fel si fel de oameni dar o persoana mai posomorata si mai pesimista ca cea pe care am intalnit-o nu cred ca exista.

Eram in vacanta de iarna si ne- am hotarat sa ne ducem la munte cu schiurile. Ca sa fim mai multi ne-am decis ca fiecare sa ne mai aducem cunostinte cu noi. Zis si facut doar ca asa ne-am procopsit si cu acea persoana. Nu vreau sa fiu rautacios dar asa este. Dar sa spun ca in continuare am facut ceva ce nu credeam ca o sa pot face si este posibil.

Pentru mine muzica si dansul nu pot sa nu existe in viata mea. Chiar pot spune ca sunt atat de pasionat de dans incat am luat si lectii in acest domeniu. Cum nu stiam pe nimeni care sa fi luat lecti practice si nu stiam nici o scoala de dans pe care sa o am prin apropriere am intrat pe www.latino-time.ro  si acolo am gasit un numar de telefon la care am sunt.

Pentru ca nu mai dansase pana atunci era foarte complexata si ii era jena dar acest lucru s-a schimbat. Am ajutat-o si asa pot spune ca a uitat de tot. Prietenul ei imi spunea ca niciodata nu a mai vazut-o atat de fericita si de bucuroasa. Acum parca era cu totul alta persoana si nu ii venea nici ei sa creada cat de mult se poate schimba.

Acum spune ca ii pare rau ca nu a ascultat pe cei care ii spuneau ca viata poate fii mai frumoasa datorita dansului si pasilor de dans.

Eu unul cum am mai zis nu imi vad viata fara dans pentru ca datorita lui mi-am facut-o mai frumoasa dar si datorita faptului ca asa am putut ajuta la randul meu pe acea fata ca era la inceput fara pofta de viata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.