Necesitatea sculelor in casa ta

Sculele sunt dupa parerea mea cele mai importante intrumente care nu trebuie sa lipsesca din casa nimanui. Mi sa intamplat si mie sa am nevoie de ceva scule si nu am avut de unde sa iau. Acum o saptamana m-am apucat de cateva masini pentru a rezolva cateva probleme tehnice la ele. Nu am putut sa imi finalizez treaba pentru ca nu am avut ceea ce mi-a trebuit. Am deci sa ap[elez pe la prieteni dar toti, cand ai nevoie de ceva, spun mereu ca nu au iar daca ei au nevoie de ceva de la tine, mereu trebuie sa le dai. Asa este lumea, se bucura cand ii ajuti dar iti intorc spatele cand ai nevoie.

Din momentul acela am decis  sa numai apelez la nimeni si sa imi caut prorpiile unelte pe insaterm scule electrice si in felul acesta pot sa imi termin treaba ori de cate ori am nevoie sa repar ceva. Zilele trecute am adus o masina din strainatate si datorita faptului ca am sculele necesare am reusit sa o termin intr-o singura zi. Nu aveam foarte mult de lucru la ea dar toata treaba necesita anumite chei fixe care eu nu le aveam in trecut si asa eram nevoit sa ma rog de altii sa imi imprumute tot ce aveam nevoie.

Ieri m-a sunat cineva sa merg si sa polisez niste faruri. Mare lucru nu este, si nici nu iti tebuie multa scoala sa faci acest lucru. In primul rand iti trebuie multa rabdare pentru ca atunci cand te apuci de polisat faruri la o masinam, trebuie sa fii atent sa nu dai cu smilgherul si pe spoilerul din fata si sa ii iei vopseaua. La faruri, in functie de de cat de rau sunt matuite, trebuie luate pe rand cu un anumit rand de smilgher, incepand poate de la 400 sau 500 pana la cel de 2000 sau daca vrei sa nu se mai vada absolut nici o urma poti face un efort in plus sa dai cu al de 3000. Toata treaba necesita aproximativ 1 – 2 ore pentru a iesi lucrarea cum trebuie iar oameni sa fie multumiti incat data viitoare sa mai apeleze la tine sau chiar sa le spuna prietenilor despre tine. Oricum pentru asta iti trebuie trei lucruri: smilgher de mai multe valori, dupa cum am zis si mai sus, un polizor cu trepte de viteza si cel mai important pasta de polish 3M care in momentul de fata este cea mai buna de pe toata piata din Romania si cred ca si din Europa.

Datorita problemelor si dificultatilor am ajuns la concluzia ca mereu trebuie sa ai in casa si chiar si in masina cateva scule pentru ca niciodata nu stii cand ai nevoie cel mai mult de ele. O surubelnita sau un patent te poate scapa din multe necazuri.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.