Munca pe bani putini

Romania in anul 2014 pot spune ca este o tara care se duce pe apa sambetei. Practic numai ai ce face aici, pentru ca locuri de munca numai exista si chiar daca gasesti ceva de munca, lucrezi pe un salariu de cacat. La mine in cartier exista o spalatorie auto care s-a deschis acum un an si ceva. Am lucrat si eu la ea si intr-un final am plecat pentru canu eram platit la timp. Era ceva de genul, munceam luna asta si mancam luna viitoare. Nu am mai suportat acesta bataie de joc si am plecat.

Acum in prezent mai merg pe acolo pentru a mai sta de vorba cu baieti si fetele ce lucreaza in spalatorie. Bineinteles si cu patroni vorbesc chiar daca nu ar merita nici macar sa ma priveasca in ochi. Acum recent a plecat un baiat pe acelasi motiv. Bani nu se dau la timp. Daca stau sa ma gandesc acesta nu a mai primit nicun ban de cateva luni de zile. I-a mai dat asa cate 50 ron sau 100 de ron dar bani luati asa pe bucati nu sunt de nici un folos. Sincer chiar imi pare rau de ei dar si ei au vina lor pentru ca accepta asemenea conditii.

De aproximativ un an de zile ma tot gandesc si ma ghinui sa imi gasesc un loc unde sa imi deschid propria afacere si mai exact tot o spalatorie auto. Avand in vedere experinta mea sunt convins ca v-a fi o afacere de success. Inceputul este greu pana cand faci un pic de publicitate pentru ca oameni sa afle de firma mea si pentru asta am decis ca voi apela la 3DArt Studio pentru ca este o firma profesionista si iti ofera tot ce ai nevoie pentru a devein cunoscut cu afacerea ta. Inca tot nu am gasit dar sper ca in primavera sa pot sa ma apuc de treaba pentru ca timpul trece si vreau sa profit cat inca sunt tanar. Primul lucru pe care il voi face dupa ce voi deschide spalatorie auto, este sa ii iau pe baieti si pe fete la mine la munca. Stiu ce insemna si stiu cum e sa isi bata joc de tine patroni si de aceea vreau sa le ofer toate conditiile necesare si un salariu decent alaturi de un contract de munca asa cum trebuie, asa cum prevede legea. Sper ca intr-o buna zi aceste animale de patroni sa platesca pentru ca isi bat joc de angajati, ca ei sa stea numai prin vacante in strainatate.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.