Munca la birou

Am un loc de munca care te solicita foarte mult intelectual si trebuie sa ai niste conditii foarte comode ca sa te concentrezi asa cum trebuie.Munca de birou este una dintre cele mai solicitante joburi unde trebuie sa te concentrezi la maxim deoarece daca ai facut ceva gresit totul s-a dus de rapa. Insa la cum sunt conditiile la noi in Romania acest lucru se pare ca nu se prea indeplinesc.

Multi dintre cei care muncesc la birou se imbolnavesc grav si in mare parte au mari problem cu articulatiile si cu durerile de spate. Cu toate ca in ziua de azi s-au inventat fel si fel de metode si solutii ca sa nu mai suferi de aceste dureri tot degeaba. Cel putin seful nostru s-a gandit sa ne ofere macar niste scaune confortabile de birou. Acesta le-a comandat de pe Lara Mobcenter magazin de unde mai luase in trecut si scaunele pentru sala in care se tine sedintele. A fost foarte inacnta de confortul pe care acele scaune le-a oferit incat a mai facut o comanda. Pe viitor am auzit ca ar mai vrea sa mai faca inca o cladire unde sa isi mai faca un sediu si spune ca il va mobila complet numai cu mobilierul de pe acel site.

Macar seful nostru se mai gandest si la noi un pic,nu ca altii care nu stiu ce sa fac sa le fie numai lor bine. Pana acum nu am auzit vre un patron sau sef ca sa spuna ca au deajuns si ca au bani. Niciodata nu o sa zica lucrul asta si intr-un final ar fi un lucru absurd si ciudat in acelasi timp daca i-ai auzi.

Nu stiu cum pot lucra unii oameni in acele conditii si sub un asemenea stres. Nu spun ca nici eu nu sunt stresat dar macar seful nostru sa hotarat sa ne mai ofere si nou macar minimul de confort si de relaxare. Acum avem chiar doua ore de pauza de masa,acest lucru fiind ceva iesit din comun pentru ca pana acum nu aveam asa ceva.

El s-a schimbat atat de mult din cauza a ce i s-a intamplat in urma cu cateva lumi. O colega de a noastra a cedat nervos si s-a sinucis la noi in cladire. A fost profund marcat si a zis ca o sa faca tot ce ii sta in putinta sa nu mai are de a face cu astfel decazuri triste.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.