Motive pentru care sa faci sport

Oriunde privim in reviste, pe site-uri, reclame etc. gasim de cele mai multe ori pe prima pagina imagineaza unei femei cu dimensiuni perfecte. Femeile tind mereu sa creada ca dimensiunile perfecte sunt cele de pe reviste. Gresit! 90% dintre fotografiile de pe reviste sunt modificate si astfel se obtin acele dimeniuni perfecte. Acesta poate fi considerat un motiv care sa ne faca sa facem cat mai mult sport si sa atingem dimensiuni de invidiat. Avand in vedere multitudinea de posibilitati si ramuri pe care le are sportul, putem varia in functie de preferintele noastre.Important este sa practicam sportul pentru imbunatatirea sanatatii noastre.

In cazul in care nu putem sa mergem la alergat in parc, putem alege o alternativa cum ar fi alergatul pe banda. In timp ce alergam putem viziona un film sau asculta muzica. Sportul iti poate transforma o banala zi, in care nu ai chef de absolut nimic intr-o zi plina de viata si energie. Daca iesim la alergat de dimineata, putem observa ca pe parcursul intregii zile vom fi plini de energie.

Alt factor care ar trebuie sa ne motiveze sa facem sport sunt hainele care ne sunt mici si pe care ne dorim foarte mult sa le purtam. Ne putem achititiona haine cu 2 marimi mai mici, si sa incercam sa ajungem pana sa ne vina hainele respective.

Exista posibilitatea sa gasesti un loc de munca pe care ti-l doresti foarte mult si sa nu reusesti sa profesezi din cauza faptului ca esti o persoana sedentara.

Incearca sa ai prieteni care fac sport, integreaza-ta si preia din obiceiurile lor de a face sport. Astfel, vei avea ce sa discuti cu prietenii tai, vei avea o viata sanatoasa si vei reusi sa dai jos kilogramele in plus.

Sportul este foarte benefic pentru sanatatea noastra. Incearca sa faci sport prin casa, de exemplu sa faci curatenie, sa dansezi. Plimba-te in fiecare seara.Te va ajuta sa te relaxezi si sa arzi caloriile acumulate din timpul zilei.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.