Mofturile unui animal de companie

Sa fi fotograf nu este o munca deloc grea insa este o munca foarte pretentioasa. Pentru a deveni fotograf trebuie sa detii putin talent si o imagine in spatiu foarte creativa. Cei mai multi oameni ales acesta meserie deaorece fotografie reperezinta o adevarat arta iar cel mai mare avantaj pe care il ai atunci cand devii fofograf este faptul ca veipractica acesta meserie numai din placere.

Chiar daca a fi fotograf nu este deloc greu iti trebuie o anumita imaginatie pentru a te numi fotograf profesionist. Sa fi fotograf nu insemna doar sa ai un aparatde fotografiat digital si sa apesi degetul pe buton. Sa fi fotograf insemna mult mai mult de atat, sa teimplici trup si suflet in ceea ce faci si sa gasesti cele ami frumoase ipostaze pentru a face fofografi. In mod normal majoritatea fotografilor aleg sa isi promoveze serviciile prin sute de fotografi doar cu oameni modificate in diferite programe. Nu am nimic impotriva acestui lucru dar oameni nu reprezinta sigurul lucru uman de pe acesta lume.  De exemplu am vazut de curand unul dintre cele mai frumoase albume cu poze profesioniste cu fel sifel de animale de companie. Din puctul meu de vedere acest alvum m-a surprins deaorece putini sunt cei care au rabdarea de a fotografia animle in ipostaze cat mai artistice. Desi se spune ca animalele pot fi implanzite foarte usor realitatea este cu totul alta. Chiar daca ii faci toate mofturile  pentru a reusi sa il convingi sa il prinzi in cateva cadre reusite acest lucru nu este garantat. Din punctul meu de vedere animalele sdunt cele mai mofturoase fiinte deoarece si ele la fel ca oameni pot avea stari de spirit bune sau proste.

Fotografierea animalelor reprezinta o alegere inspirata pentru orice fotograf deaorece oameni au sensibilatate aparte in special pentru animalele de companie. Spre exemplu animelel de companie preferate este catelul deaorece are curioazitate imensa asupra lucrurilor noi. Atunci cand vei vrea sa il pozezi, acesta te v-a asculta si nu v-a fi un efort prea mare asa cum este in cazul pisicilor. Pisicile sunt animale destul de rafinate si in acelasi timp cu o doza minima de rautate. Acestea nu vor sta niciodata locului pentru a poza pentru simplul fapt ca nu vor sa faca ceea ce li se spune. Albumele cu poze care contin animale pot avea un mare succes in randul publicului deaorece frumusetea si farmecul lor sunt speciale. Atunci cand vezi intr-o poza un catelus in primele luni de viata sau pisica este imposibil sa nu te sensibilizezi si sa iti doresti si tu un animal de companie.

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.