Meseriasi iti indeplinesc visul

In ziua de azi am observat un lucru si ala e acela ca totul s-a ieftinit datorita crizei economice. Oameni numai au bani si de aceea vand tot ce au apartamente, masini, case si terenuri. Pentru ca toate sunt atat de ieftine am reusi si eu sa cumpar o bucata destul de mare pamant. Eu sunt genul care mereu am visat sa imi construiesc propria casa si sa locuiesc in ea alaturi de familia mea si sa imi cresc fel si fel de animale. Datorita faptului ca mi-am economisit niste bani acuma pot sa ma apuc de treaba. Nu mi se pare mult de munca pentru ca am de gand sa apelez numai la firme profesioniste care sa faca o treaba ca la carte si foarte rapid. Am mai apelat eu la meseriasi de ocazie cand mi-am renovat casa la tara si a iesit o mare prostie. Meseriasi mai mult stateau cu berea si cu vinul in nas decat sa faca renovarile si pe langa asta mai vroiau si o gramada de bani. De atunci am zis ca mai bine stau cu locuinta in paragina sa cada pe mine decat sa isi bata alti joc de mine.

Asa am inceput constructia casei mele in mod profesionist si fara nici un fel de grija. Tot datorita meseriasilor mei am gasit si electrician care mi-au recomandat un electrician ieftin bucuresti pentru a mai economisi ceva bani. Le-am pus tuturor tot ce aveau nevoie pentru o treaba ca la carte. Constructia nu a durat foarte mult timp si am reusit sa finalizez totul in doar doua luni de zile. Totul a iesit mai bine decat mi-as fi dorit si pot spune ca inca mai am bani sa imi construiesc si o gradina frumoasa in care sa ma pot bucura alaturi de prieteni mei.

In viitor cand voi mai stragenge bani vreau sa imi contruiesc si propria piscina la mine in curte pentru ca mai am destul teren incat sa fac si acest lucru. In felul acesta nu va mai fi nevoie sa merg la fel si fel de stranduri unde apa este absolut infecta cum este la majoritatea lucurilor. Uni poate spun ca este prea mult, dar eu chiar mi-am dorit acest lucru de mic copil, de pe vremea cand vedeam prin filme acest gen de locuri. Bine ca personal as fi vrut ca majoriatatea din casa sa fie numai geamuri, astfel as fi avut o casa de invidiat dar asta necesita foarte multi bani si eu nu am atat de multi. Deocamdata sunt foarte multumit de ceea ce am realizat si pot spune ca ma bucur din plin de acest lucru alaturi de cei dragi.

 

 

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.