Meseria care nu se uita niciodata

Multi dintre oameni sustin ca odata cu inaintarea in varsta uita anumite lucruri din viata. In trecut am intalnit persoane care sustineau ca au uitat foarte multe lucruri despre meseria lor. Pentru mine nu exista asa ceva, pentru ca odata ce practici o meseria si o lucrezi atatia ani e imposibil de uitat.

Eu mereu am fost genul caruia ii placea sa isi bage nasul peste tot chiar si in bucataria mamei, sa inerc sa fac fel si fel de mancaruri si bineinteles asta nu inseamna ca imi si reusea. Odata cu trecerea anilor am ajuns sa devin din ce in ce mai curios despre jobul tatalui meu. Asa pot spune ca a inceput o aventura de neuitat. Tata pe vremea cand lucra era de meserie strungar dar lucra si ca lacatus pentru ca cunostea foarte bine desenul tehnic si scoatea foarte usor toate ansamblele dintr-o plansa. Eu mergeam aproape zilnic dupa scoala la el pentru ca eram curios de toate masinariile din acea incapere. Toti muncitori apreciau lucrul acesta la mine si interesul meu fata de munca in sine. La o varsta foarte mica am inceput sa vad si eu ce este acela un strung , o freza , o raboteza si multe altele. Partea cea mai amuzanta era faptul ca imi placea sa imi bag nasul peste tot si sa muncesc si eu si in felul acesta ma murdaream mereu foarte mult. Sincer sa fiu imi placea cel mai mult  hala pentru ca era in renovari de reinoire. Sefi au gasit cel mai bun anunt cu cele mai bune produse pentru fel si fel de rafturi metalice pentru a depozita sculele in magazie. Anuntul click aici nu poti spune ca este cine stie ce dar niciodata nu trebuie judecata o carte dupa coperta. Pe langa acele rafturi au mai comandat si cateva dulapuri pentru angajati care sa se achimbe cand vin la locul de munca si cand pleaca.

Spuneam mai sus ca aceste lucruri nu se uita niciodata si asa este pentru ca deja au trecut mai mult de opt ani si nu am uitat ce  am invatat sa le fac pe un strung si pot spune ca dupa atata timp daca acum m-as pune sa fac lucruri pe strung le-as face fara nici un fel de problema. In viata sunt lucruri importante pe  care nu le uiti toata viata asa cum este si mersul pe bicicleta.

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.