melodii-influente

Melodii influente care au schimbat istoria

Una din metodele folosite de oameni pentru a atrage atentia oamenilor influenti este reprezentat de muzica, care surprinde excelent momentele revolutionare, condamna justitia si creste speranta catre un viitor mai bun. Intr-adevar, este din ce in ce mai clar faptul ca muzica are o putere de neimaginat, mai ales acum, in secolul XXI, din moment ce majoritatea tinerilor au tendinta de a se exprima cu ajutorul muzicii.

In timp ce industria muzicii s-a schimbat destul de mult de-a lungul timpului, puterea acesteia continua sa aduca schimbari pozitive. Cresterea nivelului de globalizare a favorizat abilitatea de impartasi acelasi gen de muzica pe tot pamantul. Iata care sunt melodiile care au reusit sa schimbe miscarile istorice din jutul lumii.

Melodii influente

„Same Love” – Macklemore (2012)- Cu toate ca „Same Love” este o melodie destul de recenta, popularitatea si mesajul politic imping aceasta melodie catre topul celor cu mesaje incarcate. Melodia se gaseste pe locul patru in cadrul albumului din 2012- „The Heist” si a fost inregistrata in timpul campaniei pentru Referendumul 74 din Washington, care a legalizat casatoriile intre acelasi sexe.

„American Idiot” – Green Day (2004)- emblema muzicii punk-rock, aceasta melodie a fost lansata in august 2004, care critica America de sub administrarea lui Bush. In cadrul unui interviu, membrii trupei au explicat legatura steagului american cu versurile melodiei lor.

„Get Up Stand Up” – Bob Marley (1973)- melodia reggae este un simbol al muzicii din toata lumea, si a fost scrisa de catre Bob marley si Peter josh. Initial, melodia a aparut pe albumul „Burnin” din 1973. In timp ce se afla intr-un turneu in Haiti, Marley a fost impresionat de saracia cu care se confruntau oamenii din Haiti, iar potrivit iubitei sale de la acea ora, acesta a fost motivul care a facut ca Bob Marley s-a decis sa scrie melodia.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.