Mascota oficiala

`

Mereu am fost pasionat de jocurile sportive dar mai ales de fotbal. Nu cred ca exista baiat pe aceasta lume care sa nu se fii uitata doar din curiozitatae la un meci de fotabl. Acest tip de sport cred ca arc el mai multi fanii posibili,bineinteles mai exista si exceptii dar acestea sunt foarte rare.

Pana si fetele au ajuns in present sa fie la fel de interesate de acest sport poate chiar mai mult decat barbatii. Cel mai mult profiata din aceasta ecuatie cei cu pariuriile sportive care atunci cand sunt meciuri in liga sau sunt campionatele mondiale au castiguri considerabile. Aceste pariuri dau dependent si foarte multi au ajuns sa isi cheltuiasca pana si ultimul banut pe care il au in buzunar. Asta este fiecare este liber sa decida ce face sip e ce isi cheltuie banii dar cel mai trist este ca pe z ice trece acest lucru incepe sa ia amploare.

Pe mine ce ma fascineaza de fiecare dara cand astept sa inceapa fiecare campionat mondial este faptul ca este reprezentat decate o mascot. Am aflat de pe euro2016.ro ca aceasta se numeste Super Victor si a fost ales in urma voturilor facute decatre fani pe site. Acesta este foarte zambitor si este imbracat intr-o pelerine de superman,cu un echipament de joc al Frantei pe care are inscriptionat numarul 16 si mai are si niste pantofi albi. Au mai fost si alte mascot care au fost in batalie cu el dar la surclasat cu foarte multe voturi. Ma bucur pentru ca dupa parerea mea aceasta a fost cea ma in masura sa reprezinte mondialul din 2016.

Acum nu mai ramane decat sa astept cu nerabdate sa inceapaa campionatul de fotbal insa mai dureaza inca un an. In aceste fel ma pot concentra si sa ma gandesc pe cine sa pariez,poate acum o sa am mai mult noroc ca data trecuta. La campionatul anterior nu am castigat decat cateva meciuri pentru ca acesta a fost plin de surprise. Nu am mai pierdut ataatea meciuri de cand ma stiu insa stau si ma gandesc ca nu am avut atunci inspiratia,poate de data asta o s ail am din plin.`

About Admin