Mamaia – statiunea vedeta

Mamaia este una din cele mai moderne statiuni ale litoralului. Este preferata atat de turistii romani cat si de cei straini .Este situata intre localitatile Constanta si staiunea Navodari . Investitiile foarte mari aduc foarte multi turisti in acea zona. S-a investit foarte mult in unitatile de cazare dar si in infrastructura statiunii .

Mamaia este preferata de turisti deoarece latimea plajei este foarte mare iar lungimea depaseste 8 km. Plaja este acoperita cu nisip fin , cu multe scoici dar fara pietre .Pentru siguranta turistilor plaja este amenajata cu corturi de prim ajutor,salvamari ,toalete .De asemenea o mare parte din plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele de care turisti beneficiaza contra-cost.

Plaja nu duce lipsa nici de terase ,unde turistii pot servi orice bautura rece ori se pot ascunde de razele puternice ale soarelui .Aceasta statiune este recomandata pentru familiile cu copii.

Mamaia este cea mai mare statiune acest lucru fiind evidentiat in mod special de capacitatea de cazare cu peste 70 de hoteluri si vile turistice pe pana la 5 stele ,oferind aproximativ 30 de mii de locuri de cazare .Hotelurile precum si restaurantele sunt printre cele mai moderne in special pentru cei care isi doresc o vacnata exotica si speciala in tara natala.

Cand vine vorba despre distractie si relaxare ,in Mamaia poti alege cu usurinta din multitudinea de oferte . Aqua Magic , primul parc din tara care pune la dispozitia tuturor  turistilor instalatii acvatice moderne.

Telegondola din Mamaia permite turistilor sa viziteze statiunea de la inaltime oferind o iamgine superba. De asemenea agrementul este o sursa de distractie pentru cei care iubesc sporturile nautice.Turistii mai pot face plimbari cu parasuta ,cu hidrobicicleta,cu skijetul,pot face scufundari  etc.Parcul de sitractii ”Luna” este specific prin jocuri si lumini colorate care iti iau ochii.

Statiunea Mamaia se bucura si de numeroase restaurante ,unele cu specific romanesc unde poti servi tot ce doresti . Noaptea te poti distra in cluburile extravagante din statiune impreuna cu prietenii .

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.