Lucruri pe care sa nu regreti ca le-ai facut la 20 de ani

Varsta de 20 de ani este o vreme numai buna pentru a te descoperi pe tine si pentru a fi creativ. Vei absolvi facultatea si vei fi impins catre viata reala. Vei invata cine esti, ceea ce vrei, ceea nu iti doresti de la viata.

Te vei plange de costurile pe care le reprezinta chiria, cheltuielile, cumparaturile zilnice sau de weekend, de cat de mult vei cheltui pe topuri taiate si de cat de ridicol arata cea ce serveste la mese. Si cu toate ca vei regreta banii cheltuiti pe unele prostioare de care parca nu aveai neaparata nevoie, exista cateva lucruri pe care nu ar trebui sa regreti ca ti le-ai cumparat.

O garderoba potrivita pentru job

Chiar daca lucrezi intr-un loc unde nu se tine cont de tinuta, exista cateva lucruri de calitate pe care ar trebui sa le ai la indemana, pentru orice eventualitate. Garderoba de la locul de munca poate fi jucausa, colorata, si ar trebui sa-ti reliefeze exact personalitatea, insa asta nu inseamna ca trebuie sa arate ca tinuta ta de zi cu zi.

Trebuie sa existe ideea de profesionalism legat de felul cum arati(deci da, a-ti spala parul si a te barbieri este recomandat) si daca este sa fim sinceri, nu vei gasi piese vestimentare rezistente si de calitate in orice magazin ieftin.

Plata lunara la telefon

Nu va voi minti: a prelua facturile la telefon de la parinti este un lucru dur, insa are foarte mare sens. Tu singur esti cel care face apeluri, trimite mesaje si intra pe net, asadar tot tu vei fi cel care va plati pentru abonament.

O vacanta tropicala undeva departe

Nu vei avea de multe ori ocazia sa poti cheltui o avere pe o vacanta cu prietenii in Bermude, asadar, atunci cand se va ivi ocazia, nu o rata. Imediat, facturile, viata, relatiile si poate chiar copiii te vor face sa nu mai iei in considerare acea vacanta pe care ti-o doreai de mult , in care vei putea petrece o saptamana intreaga cu fetele pe plaja, de capul vostru.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.