Iubirea fata de pescuit

In lume asta pot spune ca exista oameni care iubesc pescuitul poate mai mult decat orice. Spun asa ceva pentru ca am vazut cu ochi mei. Exista barbati care stau cu zilele la pescuit si nu se satura deloc de el. Majoritatea merg in locuri unde sunt ape foarte adauci si dau la adabcime pe momitor. Pe momitor exista 6 ace. Pe acst momitor se pune mamaliga si pe restul acelor se pun diferite cum ar fi: cubulete de mamaliga, rame , pufarine si cateodata chiar si viermi.

Sunt si eu pasionat de pescuit, dar am si limitele mele, spre deosebire de alti. Imi place si mie sa arunc la adancime desi arunci si dupa aceea stai. Poti sa stai sa nu traga nimic dar in acelasi timp poti sa dai lovitura. Partea cea mai rea pe timpul zilei este ca la rama trage si te pacaleste guvidul. In acesi timp poate sa traga guvidul si in guvid sa dea altceva , Cuma ar fi un somotel sau poate chiar si un somn mai mare. E frumos la pescuit pentru ca este relaxare maxima dar in acelasi timp poti sa ai parte si de adrenalina. Au existat si inca sunt oameni care au prins adevarate specimene de peste cum ar fii somnii de peste 50 de kilograme sau crapi foarte mari. Eu recomand tutror o partida de pescuit daca vreti sa scapati de stresul de acasa si de la locul de munca.

About Admin

One thought on “Iubirea fata de pescuit

  1. Superba comuna Dubova!Locul unde am ciprlaoit si crescut. Unde e facut poza asta? Ce e drept nu amm mai fost de un an pe acolo, dar chiar nu stiu unde e facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.