Iti trebuie talent sa faci asta

Majoritatea fetelor acum in prezent vor a faca bani de acasa si au ajuns sa se ocupe cu pusul unghiilor. In trecut nu existau atat de multe feluri de unghii pe care ti le puteai pune. Eu stiam ca erau doar acelea false din plastic pe care fetele si le puneau singure acasa si le lipeau cu superglu. Acum asa cun tehnologii avanseaza asa si au aparut diferite metode prin care le poti pune. Nu stiam nici eu aceste metode asa ca am intrat pe net si am gasit aici ce imi trebuia sa aflu.

Nici nu imi trecea prin cap ca iti trebuie ata de multe lucruri ca se le poti pune. Iti trebuie geluri uv colorate,chit unghii gel cu lampa uv,gel lac si mai multe ornamente pentru ele. Ca sa nu mai spun ca iti mai trecut si un gel pentru constructie care nu este ieftin. Bineintelees daca stai si le adun pe toate cap la cap ajungi la concluzia ca daca vrei sa ai aceasta mica afacere iti trebuie la inceput sa ai cat de cat bani.Cu toate astea pe langa faptul ca iti trebuie bani mai trebuie in acelasi timp sa ai si un picut talent si indemanare. Am fost la o gramada de fete care se ocupa cu asemanea lucruri si asa am vazut cat de bine lucreaza fiecare in parte. Nu am vrut sa spun care eate mai buna decat cealalte asa ca am mers la toate. Dupa cele facut pe langa faptul ca tarifele lor difera de la una la alta,unele dintre ele sunt sub orice critica. Cred ca daca eu as sta si mas chimuii un pic mai mult as lucra mult mai bine decat ele.

Am ramas clienta fidela la o fata care chiar are talent inascut ca sa fa a aceasta meserie. Se vede cui ii place cu adevarat sa facea ceea ce face iar daca lucrul asta iti este pe plac atunci este si mai bine. Dupa ce mi le-am pus la ea am inceput sa o recomand si prietenelor mele iar acum pot sa spun ca are o gramada de cliente,atat da multe incat nu mai facee fata. Acum se gandeste serios sa isi deschida si un salon care sa se ocupe cu ceea ce face ea. Doar ca vrea sa isi mai adune bani ca sa isi faca ceva frumoa si destul de spatios. Am zis ca daca tot vrea sa aiba propriul salon macar sa fie ceva unic si original de aceea nu se grabeste foarte tare. Pe de o parte face bine ceea ce fa e pentru ca nu stii cum se schimba vremurile. Mai bine ai ra dare si astepti sa tragi lozul cel mare si sa devii invingator in tot ceea ce iti propui.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.