Increderea: se cladeste in ani, se pierde in cateva clipe

Ai putea spune ca a avea incredere in cineva este o mare greseala, si de multe ori asa este, insa sunt si exceptii, daca ai avut incredere in cineva si ai ajuns la concluzia ca a fost o greseala, sansele de a mai simti acelasi sentiment pentru o alta persoana este destul de mica.

Dar noi ca oameni, nu putem rezista fara dragoste in incredere, este ceva ce ne defineste, si chiar daca ajungem sa iubim si avem incredere, doar ca aceste sentimente sa fie destramante, nu ne va opri din a iubi si din a avea incredere din nou in o alta persoana.

Increderea este un lucru foarte greu sa obtinut de la o persoana, dureaza ani intregi pana cand, poti spune ca ai incredere intr-o persoana si ca sentimentul este reciproc. Aceasta se cladeste in timp, prin cuvinte, actiuni, si bineinteles fapte, fapte care spun mai mult decat orice cuvant, si cimenteaza o relatie ce se bazeaza pe respect si incredere.

Toata aceasta „munca” in a castiga increderea unei persoane, va fi in zadar, daca intr-o zi vei spune ceva, sau vei face ceva ce va duce la pierderea increderii in cateva secunde. E e greu sa castigi increderea unei persoane, si e si mai greu sa o mentrii, si sa fii atent pentru a nu gresi, pentru ca vei avea de pierdut unul dintre cele mai importante lucruri ce leaga o relatie fie ea de prietenie sau iubire.

Daca ar fi sa facem o comparatie, increderea este ca un fir intins de ata, care in timp devine din ce in ce mai lung, cu cat e mai lung cu atat exista mai multa tensiune care il mentine intins, si daca firul se va rupe… sa spunem ai putea sa legi cele doua fire pentru a crea din nou unul singur, insa acel nod va ramane mereu acolo.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.