Importanta pieselor la masini

La o masina toate piesele sunt foarte importante indifferent ca sunt parte mecanica sau parte electrica. Majoritatea se gandesc ca partea electrica este cea mai importanta dar toate au functiile lor. Imi aduc aminte in trecut ca si eu la masinile mele nu le dadeam atentie prea multa anumitor pise de la masini. Intotdeauna a existat riscul unui accident dar in cazul mue pentru faptul ca nu ma interesa prea mult am reusit sa distrug alte piese la ea care m-au costat ceva bani.

Am invatat ca indiferent de ce masina cumperi mereu trebuie ai foarte mare grija de ea pentru ca e in joc viata ta. Foarte multi soferi de obicei nu dau atentie placutelor de frana. Mereu se gandesc ca inca merg si ca au timp sa le schimbe. Desi calculator auto indica mereu toate functiile masini si problem lor la fiecare piesa in parte la masina , multi nu ia in considerare advertismentul si continua sa merga asa cu ea.

La televizor vedeam fel si fel de accidente din aceste cause. Nimeni nu da atentie micilor problem la masina lor. Acesta prostie am facut-o si eu in trecut pentru ca am plecat grabit cu o masina proaspat cumparata. Am primit o masina cadou si am mers sa o aduc acasa. Seara nu am mai stat sa verific animate lucruri la ea si in drum spre casa am facut explozie la unul din cauciucuri. Norocul meu daca pot spune asa este ca nu aveam o viteaza foarte mare si in felul acesta am reusit sa ma redresez sis a opresc in siguranta. De atunci am decis ca de fiecare daca cand cumpar o masina second-hand verific fiecare detaliu la masina la un service profesionist. Stiu si eu cateva lucruri importante despre masini dar cel mai bine o poate spune un profesionist. Indiferent de stuatie mereu e bines a mai pierdem ceva timp sis a verificam masina inainte saplecam cu ea la drum pentru ca acel timp pierdut iti poate salva viata si din cate stiu eu si la o viteaza mica de 20 de kilometric la ora poti face un accident serios.

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.