Implanturile dentare

Mereu am avut probleme cum dinti dar in acelasi timp imi era frica sa merg la doctorul stomatolog. In felul asta am stat si uite asa am ajuns sa raman aproape fara masele. Imi plac foarte mult dulciurile si am facut o gramada de carii.

Insa cu toate asta datorita faptului ca imimera foarte frica de medici am stat pana am ajuns sa nu mai am masele. Asa ca pana la urma cu chiu cu vai abia acum am ajuns la concluzia ca trebuie neaparat sa mi-le pun pentru ca daca nu fac acest lucru acum nu stiu cand o sa il fac.

Cum stiu ca majoritatea doctorilor stomatologi stiu doar sa iti ia banii si sa nu iti fac lucrarea bine nu stiam la care sa ma duc. Mi-am intrebat prietenii si pana la urma mi-a fost recomandat unul din Targoviste. M-am interesat despre el si i-am luat datele de pe site-ul pe care acesta il are. Prima data cand am intrat la el in cabinet pot sa spun ca mi s-au inmuiat picioarele si inima a inceput sa imi bate foarte tare. Dupa ce mi-am luat inima in dinti m-am asezat pe scaun ca sa ma consulte. Mi-a zis ca trebuie sa imi umple canalele de pa dinti cu un metal pe care sincera sa fiu nici nu stiam ca exista. Bineinteles la cat de bine stiu eu chimie nu imi este de mirare faptul ca nu auzisem de el. Acel metal este unul care era foarte folosit de foarte mult timp de medicii stomatologi.L-am mai intrebat inca o data pentru ca uit mereu cu se numeste acel metal si mi-a zis ca ii spune zirconiu targoviste si ca sa nu mai rada de mine mi-am notat cu ii spune.

Pana la urma dupa ce mi-a terminat de facut lucrarea am fost foarte bucuroasa si multumita de ea. Nici pana acum nu imi vine sa cred ca am trecut peste frica pe care o aveam si imi pare rau ca nu am incercat pana acum sa ma duc. Poate nu mi se mai cariau atat de multe masele si nu mai cheltuiam atati bani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.