Iata care sunt lucrurile care te fac sa fii iubita

Exista foarte multe femei care nu stiu ce trebuie sa faca pentru a descoperi secretul dragostei eterne. Va intrebati de foarte multe ori care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le faceti pentru a obtine aceste lucruri si pentru a invata ce inseamna dragostea eterna.

La inceputul relatiilor, toate sunt extrem de frumoase, sunt pline de gesturi tandre si de tot felul de lucruri sau de surpize placute.  Entuziasmul si intelegerea sunt la ele acasa la inceputul relatiei. Pe masura ce lucrurile incep sa evolueze, relatia si sentimentele incep sa se raceasca.

Ti s-a intamplat vreodata sa iti pierzi dintr-o data interesul pentru partener? Ei bine, se intampla ca multe persoane sa isi piarda brusc si fara vreun motiv atentia pentru partener. Ei bine, nu ai fi nici prima si nici ultima persoana care trece prin aceste lucruri. Din acest motiv trebuie sa afli care sunt motivele care va fac sa va distantati unul de celalalt.

In primul rand, in momentul in care vezi ca partenerul incepe sa isi piarda interesul pentru tine ar trebui sa devii mai previzibila pentru ca acest lucru inseamna ca in relatia ta s-a instalat rutina si monotnia. De regula, barbatii sunt cei care se sperie cel mai tare de monotonie si care se treag pentru ca nu mai simt acel sentiment de atractie emotionala.

Aceatsa atractie emotionala ii face pe barbati sa isi deschida dufletul in fata femeilor si sa ii faca sa vorbeasca foarte deschis cu partenerele lor despre diferite lucruri. De regula, femeile incep sa isi copleseasca partenerii cu tot felul de lucruri, ceea ce face ca barbatul sa fuga de langa ele. Nicio persoana nu isi doreste sa aiba o persoana foarte accesibila langa ea, asa ca cel mai bine ar fi sa ai grija la gesturile de tandrete.

 

About Admin