glume

Glume de birou

Cu totii iubim sa mai facem cate o gluma din cand in cand atunci cand vine vorba de prieteni sau de membri ai familiei noastre, pentru a ne destine putin. Insa, ce se intamplaa in cazul oamenilor pe care ii vezi in fiecare zi? Ce spui de colegii de la servici? De ce sa se simta lasati ignorati din acest munct de vedere? Asadar, daca iti doresti sa mai destinzi atmosfera stresanta de la locul dde munca, poti face urmatoarele lucruri.

Glume potrivite la birou

Zahar sarat? Aceasta este una din cele mai dragute glume de birou, dar pentru care trebuie sa ajungi mai repede decat colegii tai la locul de munca. In camera de relaxare unde lumea se intalneste pentru a lua o gura de cafea, cauta borcanul cu zahar si inlocuieste-l cu sare. Daca nu exista sare, adu tu sare cu tine. Amesteca sarea si zaharul si pune borcanul la loc. Dupa tot acest lucru relaxeaza-te si priveste fetele colegilor tai atunci cand isi beau cafea sarata de dimineata.

Pauza de cafea- Cafeaua este o binecuvantare la locul de munca. Ne ajuta sa ne calmam nervii si mentine angajatii activi pe toata perioada zilei. Insa, ce s-ar intampla daca cafeaua normala ar fi inlocuita cu cea decafeinizata pentru prina parte a zilei si cu esspreso pentru ce-a dea doua jumatate?

Barfe- O da! Toata lumea iubeste barfele, astfel ca aceasta gluma este una pe masura. Indiferent ca esti acasa sau la munca, barfa pare a fi o metoda sociala care ne leaga unii de ceilalti. Insa, atunci cand vine vorba de o gluma realizata la birou, tot ceea ce trebuie sa faci este sa imprastii o barfa despre cel asupra caruia vrei sa iti indrepti gluma. Asigura-te ca nu e si adevarat ceea ce zici, pentru ca lucrurile sa nu o ia razna de tot.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.