Game of Thrones distruge orice record

GOT1Premiera sezonului 4 al lui Game of Thrones i-a oferit retelei Statelor Unite ale Americii HBO cele mai mari ratinguri, de cand a fost finala lui The Sopranos in anul 2007, cu o medie de 6.6 milioane de oameni incercand sa acceseze primul episod al sezonului 4 din Game of Thrones, serialul fantasy drama.

Mafia dramelor, a atras 11.9 milioane de vizualizari la ultimul episod, potrivit canalului de cablu. Game of Thrones a asigurat cel mai mare rating realizat vreodata atat in Statele Unite ale Americii, cat si in Regatul Unit al Angliei.

In Anglia, 1.2 milioane de oameni au mutat pe Sky Atlantic pe doua transmisiuni, una la ora 02:00 BST simultan cu cea din America. Mai mult de 538.000 de fani din Anglia s-au uitat in fiecare dimineata la transmisie, in timp ce 664.000 de oameni au vazut intoarcerea seriei, la ora 9 seara luni.

Cei de la Sky Atlantic sustin ca se asteptau ca aceste numere sa creasca atunci cand cifrele au fost consolidate, sustinute de videoclipurile in care prindeai din urma povestea si cereri de vizualizari, au fost lansate in 7 zile.

Game of Thrones s-a dovedit a fi cel mai mare show de pe Sky Atlantic, ce a transmis de asemeni drame HBO precum  True Detective, Boardwalk Empire si mai tarziu luna aceasta, ultima serie din Mad Men.

Serialul este adaptat dupa opera A Song of Ice and Fire, scrisa de George RR Martin, iar Martin este acum directorul producator al show-ului.

Cei de la HBO au spus ca 8.2 milioane de oameni au urmarit premiera sezonului 4, incluzand cifrele si pentru 2 reluari de duminica, dar numerele acelea se asteptau la o crestere, cu o medie totala de 14.4 milioane ce au vazut episoadele anterioare.

Mai devreme saptamana aceasta, aplicatia de vizualizare online a retelei, HBO Go, a cedat din cauza cererilor crescute pentru premiera sezonului 4, fortand serviciul sa-si ceara scuze clientilor pentru dificultatile tehnice.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.