Fiecare cu jocurile lui preferate

Mereu am fost dependent de jocurile online si pot spune ca pana acum le-am incercat pe toate. Am jocurile mele preferate pe care le joc in fiecare zi dar mai sunt si unele care nu prea imi plac. Insa asta este fiecare poate sa decida ce vrea sa se joace si ce nu vrea. Pana de curand vara mea nu a avut posibilitatea sa isi instaleze internetul si de fiecare data cand venea pe la mine ma ruga sa se joace si ea. Nu ma deranjeaza chestia asta dar nu imi place sa stau numai laga ea pentru ca nu stie sa navigheze pe net si trebuie sa o invat. I-am mai arata de nenumarate ori drt mereu uita si trebuie sa o iau de la capat cu ea. Nici macat jocurile pe care se joaca nu imi plac pentru ca sunt de fete ceea ce este si normal. Mereu ma pune sa ii caut jocuri de gatit noi ceea ce ma enerveaza.

I-am mai spus sa invete odata sa se joace singura pentru ca eu pana la urma nu o sa mai stau mereu langa ea sa ii arat mai ales acum ca m-am si angajat. Jobul meu este mult mai important decat sa stau sa o invat iar si iar. Cred ca prin urmare o sa ii dau calculatorul meu pentru ca vreau sa imi iau altul mai performant si cum ea nu ar o sa il fac ei cadou. Imi pare rau fiindca stiu cum este sa nu ai ceea ce iti doreati si daca pot sa o ajut o sa o fac cu cea mai multa placere.

Cel putin datorita faptului ca m-am angajat nu am mai avut timp sa ma joc cum o faceam inainte si acest lucru pot spune ca m-a ajutat. Acum am mai mult timp pentru mine si pentru prietenii mei si sper ca o sa o conving si pe vara mea sa faca acelasi lucru.

About Admin

One thought on “Fiecare cu jocurile lui preferate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.