Evenimente cu gheata carbonica

Gheata carbonica este folosita in ziua de astazi la numeroase evenimente.Majoritatea organizatorilor de nunti folosesc aceasta gheata deoarece este foarte ceruta.Nu numai ca ea creaza o atmosfera foarte placuta,dar ea o si intretine pe toata durata evenimentului.

Acest gen de gheata mai este utilizata si la numeroase concerte ale artistilor. Eu imi aduc aminte de primul meu concerta la care am fost.Nu mai fusesem niciodata si am ramas uimit de ceea cea am vazut.La acest concert a fost o nebunie total,stiam ca se vor aduna multe persoane dar nici chai asa.Pur si simplu a fost o distractie totala si m-am simtit foarte bine.Pe langa faptul asta initaial m-am speriat,deoarece cand am vazut acel fum am crezut ca ceva a luat foc.Inca si acum imi aduc aminte cum radeau prietenii de mine,din cauza ca eu nu stiam ce se intampla.Atunci a fost prima data cand am aflat despre aceasta gheata carbonica.
Mi-a placut atat de mult incat am decis ca la ziua mea de nastere sa o folosesc.Stiind acest lucru prietenii mei mi-au luat-o inainte si mi-au facut aceasta surpriza.M-am simtit atat de bine si m-a placut atat de mult incat nu o sa uita niciodata acea zi de nastere.Eu unul recomand acest artificiu pentru ca schimba cu totul acel eveniment.Initial nestiind de unde se precura si de ce este facuta am cautat si asa am aflat acest lucru de pe
www.dry-ice.ro ,un site care m-a ajutat forte mult.Nu am crezut ca voi recomanda vreodata acest lucru dar m-am convins ca acesta gheata este cel mai folositor lucru pentru un eveniment important.
Dupa ce am studiat mai bine acest lucru am aflat ca este folosit si in medicina care este foarte benefica pentru organismul omului. Gheata carbonica in medicina este folosita pentru trasportul a fel si fel probe biologice si mai ales pentru inlaturarea negilor. Nu credeam ca asemenea lucru poate fi folosit atat pentru divertisment cat si pentru medicina. Oricum pentru inlaturarea negilor nu trebuie niciodata sa o folosim noi, trebuie sa ne adresam specilistilor pentru a nu face vreo prostie pentru ca acesta gheata este pastrata la o temperatura foarte scazuta cu mult sub minus 0 grade celsius.
Un lucru la fel de interesant mi se pare faptul ca acesta este folosita in fel si fel de activitati cum ar fi si sablarea(curatarea) pentru ca acesta se evapora foarte repede si nu este poluanta. Sablarea cu gheata carbonica nu lasa nici un fel de rezid precum nisipul sau alte materiale folosite pentru aceasta operatiune. Afand toate aceste lucruri despre ea o recomand tuturor pentru ca este foarte folositoare pentru oricine.

www.dry-ice.ro

400

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.