Dependenta de shopping

Dupa ce sunt eu inebunita cel mai mult este sa am fel si fel de lucruri in casa.Mereu cand ma duc in oras vin acasa cu o gramada de prosti care nu imi trebuie la momentul respectiv,insa asta este damblaua mea si trebuie sa mi-o fac. Stiu ca nu este bine sa cheltui banii asa aiurea dar asa am fost dintotdeauna si nu o sa ma pot schimba.

Acum este prea tarziu si cine vrea sa ma placa ma place si asa cum sunt. Eu unul nu am mari pretentii de la o persoana pentru ca stiu ca fiecare este cu nebuniile lui si cum mie nu imi place sa fiu tras la raspundere nici eu la randul meu nu o sa fac acelasi lucru.

Acum mai nou am inceput sa am o obsesie pentru lenjeriile de pat. Am cautat o gramada de locuri si magazine pana am gasit un loc unde am dat de cele mai bune lenjerii de pat care sunt si foarte ieftine. Aici gasesti toate modelele posibile si imposibile pentru toate varstele si pentru toate gustrurile.Am gasit si site-ul magazinului si am dat chiar si  click pentru perne  si asa am luat si vreo sase perne.

Asa cum am mai spus ca sunt am ajuns sa imi cumpart de fiecare dta cand ajung la acel magazine cate patru cinci lenjerii pana cad am ajuns la concluzia ca eu de fapt sufar de o boala. Nu ma pot abtine oricat de mult as incerca si mereu cedez,de aceea am cerut ajutorul unui medic profesionist care se ocupa cu astfel de cazuri.

Pana la urma a putut sa ma ajute si dupa cateva sedinte indelungi pot spune ca nu mai sunt atat de disperat. Nu m-am vindecat complet dar cel putin nu mai am acea senzatie pe care o aveam ori de cate ori plecam la cumparaturi. Acum am ajuns sa mai am bani pusi deoparte si pentru zile negre ceea ce eu inainte nu aveam acest lucru. Se pare ca acele terapi care la inceput ni s-au parut ca le fac degenba si-au facut treaba si m-au ajutat intr-un final foarte mult.

In urma a ceea ce am patit si am simtit pot sa spun ca ii cred pe cei care spun ca sunt dependent de cumparaturi si ca ar face orice ca sa faca cumparaturi. Cel putin eu nu am ajuns in punctual in care sa imi fac datorii ca sa cumpar produse cum fac altii. Acestia sunt foarte grav bolnavi si ar trebuii sa fie ajutati.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.