Decizii importante …

In viata de zi cu esti pus mereu in situatii in care esti nevoit sa iei o decizie, si de multe ori nu iei o decizie insipirata deoarece nu ai in considerare niste lucruri esentiale precum:

Vei regreta sau nu decizia luata. Daca vei fi „bantuit” de regret in viitor ar fi bine sa te indrepti spre deciziile care vor inlatura acest sentiment si sa incerci sa vezi ambele rezultate evetuale, in functie de decizia luata. Nu ar trebui sa lasi regretele sa te ajunga, ci sa iei decizia cu care te poti impaca sufleteste.

De ce iti este frica. Uneori o decizie este de multe ori ingreunata de frica de a face o alegere. Unii oameni se tem de esec, si de aceea omit o decizie sau prefera sa nu o ia. Ar trebui sa te gandesti daca frica ta este intemeiata, si daca esti impacat cu ideea de a trai tot timpul cu frica alaturi de tine cand vine vorba de decizii importanta.

Ce iti spune inima. De multe ori te poti baza pe instinctele tale, si daca esti sigur si determinat, nu mai sta prea mult pe ganduri, chiar daca vei ajunge la concluzia ca decizia luata nu a fost una tocmai inspirata, vei sti ce sa faci in viitor, si daca sau nu ai instinte pe care poti baza.

Ce iti doresti cu adevarat. Unele decizii le iei pentru a multumi pe altii, si pentru a face o favoare, dar ar trebui sa te gandesti ce impact are asupra ta, daca iti doresti sau nu sa faci asta, nu spunem ca ar trebui sa fii egoist, doar sa fii sigur ca decizia luata este ceva ce iti doresti cu adevarat. E important sa ii ajuti pe ceilalti, atat timp cat nu va deveni o obisnuita.

Data viitoare cand esti pus in situatia de a lua o decizie importanta, ia aceste lucruri in considerare.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.