De ce insela barbati

In prezent femeile se confrunta cu o mare problema pe care o intalnesc foarte des in relatiile de cuplu si anume: de ce inseala barbati. Este o intrebare simpla cu un raspuns destul de simplu. Barbatii nu inselaa din nevoia de a le fi satisfacute nevoile ci acestia insela din nevoia de a se simti barbati. Desi este un raspuns destul de simplu multe femei nu pot sa inteleaga acest lucru.

Se spune ca daca un barbat isi inseala sotia insemna ca aceasta nui aduce destula satisfactie in pat. Realitatea insa este alta. Un barbat isi isneala sotia deaorece profita de faptul ca este barbat si se poate intoarce oricand acasa la femeia lui. Cea mai mare problma a barbatilor este ca nu stiu ca femeile nu iarta. Atunci cand un barbat pleaca de langa sotia lui, a doua zi se intoarce, in schimb daca o femeie pleaca de langa barbatul ei nu se mai intoarce niciodata. Majoritatea barbatilor inseala din dorinta de a experimenta mai multe femei si de a se simti inpliniti in plan sexual. Desi are acasa o sotie frumaosa din toate punctele de vedere un barbat isi doreste sa atinga absolutul. El este de parere ca intotdeauna va exista ceva mai bun decat ceea ce are el. Atunci cand insela barbati se asteapta sa fie iertati insa lucrurile nu stau chiar asa. Cand iubesti nu poti sa ierti de fiecare data si cand iubesti nu poti sa-ti bati joc de fiecare data asa cum face un barbat.

Inselatul este cea mai mare problema cu care se confrunta femeile dar mai ales barbati deoarece dupa o perioada de timp acestia regerta ca au facut acest lucru si isi dau seama ca au indepartat o iubire adevarata doar pentru o noapte de placere

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.