Cum sa menti intersul clientilor

Stim cu toti ca realizarea site-ul este pentru unii dintre noi un lucru foarte greu.Asa a fost si pentru mine la inceput. Doar aveam si eu niste cunostiinte de baza in domeniu dar nimic mai mult. Pe parcurs dorind sa fac acest lucru am inceput sa ma documentez si sa invat fel si fel de lucruri noi care mi-au fost de foarte mult ajutor.

In felul acesta am reusit sa aflu si eu ca exista foarte multe firme care se ocupa cu webdesign si la care poti apela cu cea mai mare incredere,una dintre ele fiind e-advertising ,o firma care este in topul cautarilor datorita serviciilor ireprosabile.
Al doilea lucru dupa ce mi-am facut propriul site,a fost sa stau si sa ma gandesc cum sa imi atrag clienti sa imi citeasca articolele si cum sa le starnesc interesul. Avand un prieten foarte bun care se pricepe foarte mult la promovare,m-am sfatuit cu el si am ajuns intr-un final la concluzia ca daca vrei sa ai clientii proprii trebuie sa le oferi si altceva,pe langa articole. Diversitatea si antrenarea lor in noi aventuri le ofera acestora bucuria de a se desprinde de realitate si de a se afunda intrutotul intr-o alta dimensiune.
Asa cum sunt eu si ma stiu,am reusit sa mai implic in totalite si sa caut diferite lucruri care sa ii bucure pe cititorii mei. De curand am realizat un concurs in uram caruia doi dintre cititorii mei castigau o excursie la munte. Acesti nu trebuia decat sa intre pe site-ul meu si daca erau primii care lasau un coment castigau. Pot spune ca aceasta strategie m-a ajutat foarte mult,daorita faptului ca intr-un timp foarte scurt am avut foarte multe vizualizari, comenturi si sharuri. Sunt foarte bucuros pentru ca intr-un final am reusit sa am si sa imi manageriez propriul site care este forte apreciat.
Acest lucru i se datoreaza si lui e-advertising.co ,singura firma care mi-a oferit foarte multe informati in urma carora am avut ce invata. Aceasta firma este forte apreciata dectre toti clientii ei si sper ca si eu pe viitor sa fac parte dintr-o astfel de firma.
Pentru ca imi doresc acest lucru ma voi stradui sa adun cat mai multe cunostiinte in acest domeniu si sper ca intr-o buna zi sa am posibilitate da face parte dintr-o firma la fel de mare si cu prestigiu ca cea mentionata.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.