Cum am cunoscut-o pe iubita mea

Eram mai mereu singuratic si nu prea iesiam in oras cu prietenii mei. Asta pentru ca mai mereu se ivea cate ceva care ma impiedica ca sa merg cu ei. Decat sa ma duc si sa pierd vremea mai bine stateam acasa si imi faceam bani. Mie mi-au placut si m-au pasionat mereu calculatoarele.

Poate si din cauza asta nu mai am o iubita pentru ca pe cele pe care le-am avut pana acum erau mereu deranjate de chestia asta. Nu inteleg de ce pentru ca pana la urma nu pierdeam timpul degeaba,il pierdeam cu folos si cap. Mereu ma certam pe lucrul asta deoarece spuneau mai mereu ca dau mai multa atentie calculatoarelor decat lor.

Prietenul meu inca din coplilarie avea o problema cu site-ul pe care il administra si mi-a cerut ajutorul. Se ocupa cu videochatul si din cauza ca mereu era in cautare de fete nu prea mai avea timp sa se ocupe si de el. Dupa ce am gasit care era problema si am rezolvat-o mi-a propus sa continui sa am o colaborare cu el.

Asta consta in a avea grije de site-ul lui si de a posta noile anunturi. Ultimul astfel de anunt a fost despre  fete videochat frumoase un anunt care a avut o gramada de vizualizari. Majoritate celor care se ocupa cu asa ceva nu le pasa modul si felul in care arata si se comporta fetele care lucreaza la ei. Prietenul meu pune mare accent pe chestia asta si pot spune ca la el lucreaza o multime de fete care sunt decente si fac ceea ce fac din nevoie pentru ca nu au avut de ales. Oricum mie imi pare foarte rau de ele si le compatimesc.

Intr-un final am gasit si eu sufletul pereche si ma bucur nespus. Ea lucra tot la prietenul meu si pana la urma am reusit sa o iau de acolo.Este un caz fericit dar nu toate au norocul pe care ea l-a avut. O iubesc nespus de mult si nu ma deranjeaza ceea ce a facut pana acum pentru ca a facut-o din nevoie.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.