Cine ar trebui sa fie planificatorul financiar al familiei?

Probabil ai auzit de multe cazuri in care cupluri se pierd pe drum in timp ce calatoresc. Barbatul nu va recunoaste ca s-au pierdut si va trage pe dreapta pentru a cere indicatii de la un strain, spre exasperarea femeii. Femeile in schimb, daca sunt puse in asemenea situatii, prefera sa aiba la ele o harta dupa care sa se ghideze in caz ca se abat de la drumul cel bun.

Genul joaca un rol important in finantarea personala si in investitii. Prin reperele principale din viata, de la casatorie, la cumpararea unei case si plata unor colegii pentru copiii lor, si pana la planuirea unei pensionari asa cum se cuvine, prin care fiecare jumatate a unui cuplu gandeste si actioneaza ca un investitor, se face o diferenta majora in administrarea cu succes a unor venituri financiare.

Femeile sunt mai probabil  dispuse sa spuna ca stiu raspunsul unei intrebari legate de finante, si prin intrebari adresate cum trebuie, pot deveni mai bine informate. A adresa intrebari pentru a fi mai apoi informat, trebuie sa iei in considerare mai multe solutii si sa vrei sa o descoperi pe cea mai buna.

Orice femeie sau barbat care este constient de realitatea care ne inconjoara, ar trebui sa stie ca femeile traiesc mai mult decat barbatii. Femeile sunt dispuse sa spuna ca ar fi o idee grozava sa investeasca in ceva, insa daca ele vor trai mai mult cu 10 ani decat barbatii, atunci ei nu vor mai considera asta o idee asa de buna.

Increderea care este mai obisnuita la barbati decat la femei cand vine vorba despre bani, in afara contextului unor investitori financiari, ca atunci cand cei ce se ocupa de fonduri sunt ambii parteneri, poate fi o deservire pentru ca poate fi o metoda mai buna care duce la comunicare si astfel la o administrare mai buna a fondurilor familiei.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.