Cei mai prosti infractori din toate timpurile

Nimic nu e mai amuzant pe lumea asta decat un infractor prost, care se da singur de gol. Chiar si Jay Robert Nash a comentat ca „Infractorii devin din ce in ce mai prosti!” Evident, unii infractori au un nivel al inteligentei mai mic decat numarul de la papuc, dar cu toate acestea sunt de parere ca pot pacali legea.

 In continuare vei afla care sunt cei prosti infractori din toate timpurile

1 la 300- Adica, un infractor la 300 de politisti. John Comparetto, un politist ce s-a retras, a fost amenintat cu pistolul de catre un baiat in varsta de 19 ani, care a furat banii si telefonul fostului politist. Insa, baiatul nu stia un lucru: in apropiere de locul unde a amenintat barbatul se aflau 300 de politisti, care au participat la un seminar, iar fostul politist a comunicat ceea ce s-a intamplat. Asadar, tanarul infractor nu a avut nicio sansa in fata numarului foarte mareede oameni ai legii si a fost prins inainte de a se urca intr-un taxi. La arestare, baiatul a dat o declaratie destul de amuzanta: „Sunt inofensiv!”

Hot spontan in Noua Zeelanda. Oportunitatea e cea care te face hot. Asadar, un client normal al unui magazin de discuri de muzica a profitat de ocazie- atunci cand casierul era ocupat- si a furat toate bancnotele de 10 si 20 de dolari. Evident, a actionat foarte spontan si nu a remarcat ca intreaga scena este supravegheata video. Apoi, a urmat ceva chiar si mai rau: hotul si-a rezervat un CD Pink Floyd pe numele sau original, cu cateva minute inainte. Proprietarul magazinul a reusit sa sune repede la politie, iar infractorul a fost indentificat foarte repede.

Falsificatorul din Marea Britanie- nu fiecare an este potrivit pentru infractori, iar acest lucru a fost dovedit de instanta din Marea Britanie, atunci cand a fost implicata o frauda. Un barbat in varsta de 22 de ani a falsificat o polita de asigurare pentru masina sa pentru a ascunde plata asigurarii de raspundere civila legala. Greseala sa: asigurarea sa era pana pe data de 31 februarie 2009. Data neobisnuita a facut ca barbatul sa ajunga in instanta, dar cu toate acestea el a scapat doar cu o simpla suspendare. In timpul procesului, judecatorul a sustinut ca nu a mai vazut niciodata un infractor atat de prost in viata lui.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.