Ceea ce vor copii

Astazi copii de cand se nasc au propriul lor calculator. Bineinteles asat se intampla in limita posibilitatilor pe care le au parintii. Asa daca stai si te gandesti nu este tocmai normal pentru ca asa reusim sa imi rasfatam prea mult dupa parerea mea. Nu spun ca acest lucru este un fapt rau dar pentru a avea parte de acest lucru trebuie ca fiecare copil sa se straduiasca s ail merite.

In trecut cand eram eu mai mic nu se auzea despre acest lucru. Imi aduc aminte ca aveam calulatoare doar la scola si acolo nu aveam decat doua care mergeau. Eram foarte bucurosi cand venea ora de informatica pentru ca doar atunci aveam si noi parte de ele.

Asa cum am mai spun in ziua de azi copiilor li se pare ceva absolut normal sa aiba parte de asa ceva. Pe langa acest luru ei dorea sa le aiba pe cele mai performante sip e cele care au iesit ultima oara.

Un site care ofera aceste informatii este www.diabloscomputer.ro, unde poti comanda foarte multe lucruri. Eu unul am facut deja comanda la unul dintre produsele existente acolo si pot spune ca sunt forte multumit d ceea ce mi s-a oferit. Pe lnaga faptul ca este foarte performant leptopul comandat a fost si foarte accesibil.

Dar sa revin la mofturile pe care le fac copilasi. Acest lucru nu mi se pare normal pentru ca daca stai sit e gandesti numai noi parintii sunte de vina de ceea ce vor deveni copii nostril. Le oferim prea multa libertate de cunoastere si asa afla foarte multe lucru rele. Acest lucru se datoreaz accesului pe care il au pe net si asta implicit ne face pe noi vinovati.

Nu spun ca nu au nevoie sa stie anumite lucruri dar nu absolute tot ceea ce afla ei de pe net. Acolo totul este necenzurat si pot sa isi fac o impresie gresita despre ceea ce si-au dort sa afle.

Cel mai bin ear fia sa ii facem constienti de ceea ce au nevoi si de ceea ce nu au in functie de varsta pe care o are fiecare. Acest lucru nu se poate intampla decat daca ne dam mai mult intersul si face tot ce ne sta in putinta.

About Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.